ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.12

Τα «κλικ» της οργής: Καταγγέλλουν το ΠΑΣΟΚ για φίμωση!

Τα «κλικ» της οργής: Καταγγέλλουν το ΠΑΣΟΚ για φίμωση!
Για επιχείρηση φίμωσης καταγγέλλει  το ΠΑΣΟΚ η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Όπως αναφέρει κατά τη σημερινή διακαναλική συνέντευξη  Τύπου του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου χωρίς καμία προειδοποίηση ή συνεννόηση άνθρωποι του περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ απομάκρυναν τους φωτορεπόρτερ με την πρόφαση ότι, ενοχλούν τα «κλικ» των φωτογραφικών μηχανών.

Οι Φωτορεπόρτερ καταγγέλλουν τη δικαιολογία αυτή ως  προσχηματική , προσθέτοντας πως ο αποκλεισμός τους από την κάλυψη γεγονότων αποτελεί πλήγμα για την Ελευθεροτυπία και την ελεύθερη ενημέρωση των πολιτών.

Αντιδρώντας στον αποκλεισμό τους, οι Φωτορεπόρτερ προβαίνουν στο εξής σε εμπάργκο όλων των εκδηλώσεων, επισκέψεων και ομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 
 
http://www.briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: