ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.12

Ο Παπαδήμος συνεχίζει ... τον ύποπτο ρόλο του!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση …
Επίθεση κατά του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή το δημοσίευμα του «Ρόιτερς» (Reuters) που υποστηρίζει ότι ο τέως πρωθυπουργός «ζήτησε επιτακτικά από τον κ. Μπαρόζο να απειλήσει την Ελλάδα ...
με έξοδο από το ευρώ για να αφυπνιστούν οι Έλληνες».

Ο σχολιασμός …

Αν αληθεύει η παραπάνω είδηση αυτό το “ανθρωπάκι” αναδεικνύει με περίσσιο θράσος τον ύποπτο ρόλο που έπαιξε την εποχή του Σημίτη (ως επικεφαλής της τράπεζας της Ελλάδος) αλλά και την προδοτική του θητεία ως πρωθυπουργός "μαριονέτα" όπου υπηρέτησε πιστά τους συναδέλφους του τοκογλυφοτραπεζίτες ξαλαφρώνοντας παράλληλα τους ξεπουλημένους αρχηγούς του δικομματισμού από το φορτίο της προδοσίας τους!
Μετά τον μυαλοχυμένο (κατά το Χάρρυ Κλυν) σπόρτσμαν κύριον “¨Λεφτά υπάρχουν” αλλά και τον άλλο γελοίο σαρδανάπαλο  “Τα φάγαμε μαζί” ο “νερόβραστος” αυτός τύπος μαζί με τους, μπουρδολόγο εκβιαστή και τον Μεσσήνιο κωλοτούμπα απετέλεσαν την “σωτήρια” τριάδα που ήθελε να δώσει την χαριστική βολή στην πατρίδα και τον λαό μας!
Δεν αναφέρω τον κ. Καραντζαφέρη γιατί την πλήρωσε ακριβά μη μπαίνοντας στην Βουλή και στην ουσία
(ευτυχώς για εμάς) άθελα του μας έκανε καλό αφού έγινε παράδειγμα προς αποφυγήν για τον κ. Κουβέλη στις μετεκλογικές προσπάθειες του δικομματισμού για σχηματισμό κυβέρνησης!!!
Την 6η Μαΐου λοιπόν ο λαός τους “ξεδόντιασε” για τα καλά και το μόνο που απομένει είναι μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου να τους στείλουμε όλους μαζί (και αυτούς που έχουν αποσυρθεί από το προσκήνιο … και κάνουν τώρα τις πάπιες) να κάνουν παρέα στον Κορυδαλλό στον εξοχότατο φίλο τους κ. Άκη!

Προσοχή! 
Διαβάστε έγκυρους αναλυτές και ξένο τύπο για το τι ακριβώς γίνεται και μην δίνεται σημασία στις εκβιαστικές κορώνες αλλά και στα καθημερινά ψευτοδιλήμματα που μας πλασάρει όλη αυτή η πολιτική μαφία μαζί με τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα.
Είναι ολοφάνερο ότι είναι τρομοκρατημένοι και μας απειλούν πλέον χυδαία και χωρίς τσίπα (ως λύκοι ... με μορφές κακιασμένες) αλλά μας δίνουν και χίλιες δυο ψεύτικες υποσχέσεις (με μορφές καλάγαθων προβάτων) ενώ ήδη έχουν υπογράψει (με την περιβόητη επιστολή της μεγάλης ξεφτύλας) ... την καταδίκη μας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: