ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.12

Χωρίς «ανάσα»: Η «Κουμουνδούρου» θα παίξει …φουλ επίθεση!!


Χωρίς «ανάσα»: Η «Κουμουνδούρου» θα παίξει …φουλ επίθεση!!
Φουλ επίθεση θα παίξει η «Κουμουνδούρου», μην αφήνοντας στη νέα κυβέρνηση την παραμικρή περίοδο ανοχής.
«Δεν υπάρχει μήνας μέλιτος για μας, ο ελληνικός λαός στενάζει από τις αντιλαϊκές πολιτικές, είναι καθήκον μας να ασκήσουμε μαχητική αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή σε αυτή την κυβέρνηση που έχει καθαρά δεξιό μνημονιακό πρόσημο», τόνισε μιλώντας στο BriefingNews κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.   

Είναι γεγονός ότι, με τον «αέρα» του 26,9%  ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά ερείσματα σε χώρους, που μέχρι σήμερα δεν είχε. Ενισχύεται  η παρουσία του στα συνδικάτα και σε στρώματα όπου μέχρι σήμερα δεν είχε μεγάλη εκπροσώπηση (π.χ. ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες).

Η ηγεμονική παρουσία, που πλέον έχει στο χώρο της Αριστεράς,  του προσδίδει εν δυνάμει κυβερνητική προοπτική αλλά και το χρονικό περιθώριο να επικαιροποιήσει τις προγραμματικές του θέσεις και να τις προσαρμόσει στα νέα δεδομένα.

Στην «Κουμουνδούρου» δεν ξεχνάνε τις προεκλογικές κατηγορίες περί αντιφάσεων τις οποίες είχαν δεχθεί, αλλά τώρα διατείνονται πως έχουν τον χρονικό ορίζοντα να ενοποιήσουν τις εξαγγελίες και τις θέσεις τους.   

Η πρώτη επίθεση στη νέα κυβέρνηση αφορά στον αριθμό των μελών του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο όπως αναφέρουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αριθμεί 40 υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς, κάτι που μαρτυρά ότι, δεν πρόκειται για μικρό και ευέλικτο σχήμα.

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να καταδείξει, πως η νέα κυβέρνηση αποτελείται από παλαιά δεξιά «υλικά», με ολίγη από ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά.

Το γεγονός ότι, η νέα συγκυβέρνηση έχει μόλις δύο γυναίκες στη σύνθεση της, εν αντιθέσει με άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν έχει περάσει απαρατήρητο από το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα.

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν βέβαια ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά, κόμματα τα οποία θεωρεί συνυπεύθυνα για τον δεξιό πολιτικό προσανατολισμό της κυβέρνησης.  

Κρίσιμο, υποστηρίζουν, θα είναι και οι θέσεις, που θα εκφράσουν τα κυβερνητικά στελέχη στον πρώτο έλεγχο της τρόικα από τη Δευτέρα.

Εγρήγορση, λοιπόν, στην Κουμουνδούρου καθώς εκτιμούν ότι, η νέα συγκυβέρνηση είναι χαμηλής πνοής και…βραχύβια!

Εξάλλου, όταν η Αλέκα Παπαρήγα είχε πει ότι, το ΚΚΕ θα ακολουθήσει πολιτικό στυλ ανάλογο με αυτό της Μπάγερν Μονάχου, ο Αλέξης Τσίπρας ονειρευόταν τον ΣΥΡΙΖΑ να παίξει ως… Μπαρτσελόνα!!!

briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: