ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.12

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ. Γιατί παραιτήθηκε ο Δ. Χατζησωκράτης

 
Την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ υπέβαλε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τρίτη.

Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι θα παραμείνει ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στα πολιτικά τεκταινόμενα.

Υποβάλλοντας την παραίτησή του, προέβαλλε ως λόγο ότι δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός στη θέση του επικεφαλής της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ, σε μια κοινοβουλευτική ομάδα η οποία εκ των πραγμάτων -με βάση τη στελέχωσή της - δεν μπορεί, κατά την άποψή του, να λειτουργήσει προωθητικά όσον αφορά στα οικονομικά ζητήματα.

Ωστόσο ο κ Χατζησωκράτης φέρεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος κύριος Κουβέλης επέλεξε τελικά να κρατήσει την έδρα της Β Αθηνών αντί αυτή της Αιτωλοακαρνανίας με αποτέλεσμα ο στενός του συνεργάτης και επί χρόνια φίλος του να μείνει εκτός βουλής.

Ο 51χρονος υπεύθυνος, ως σήμερα, Οικονομικής πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς μαζί με τον υπεύθυνο προγράμματος κ. Σάκη Παπαθανασίου, μετείχε εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ στην ομάδα εργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ η οποία κατέγραψε τα προγραμματικά σημεία σύγκλισης για την κυβερνητική συμφωνία

Πρωτο Θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: