ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.12

Η τύχη της κυβέρνησης παίζεται σε μια ζαριά την Πέμπτη στη Σύνοδο Κορυφής



 
του Στρατή Μαζίδη

Η τύχη της κυβέρνησης παίζεται την Πέμπτη στη Σύνοδο Κορυφής. Εκεί θα φανεί πόσα φίδια πιάνει ο λάκκος κι αν όλες αυτές οι εύηχες εξαγγελίες των τελευταίων ημερών περάσουν από τη θεωρία στην πράξη.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει ανακοινώσει μια σειρά πρωτοβουλιών που για την ώρα ανήκουν στην κατηγορία των προθέσεων οι οποίες μόνο αμελητέες δεν είναι. Η μερική αποκατάσταση του αφορολόγητου στις € 8.000,00 (αφού κάποτε ήταν 12.000,00), η ενοποίηση των φόρων των ακινήτων σε ένα με μια εικαζόμενη ελάφρυνσή του, η αποκατάσταση των αδικιών στα εισοδήματα των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, η πρόθεση να μην ισοπεδοθούν τα πάντα όσον αφορά τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό το οποίο αν υλοιποιηθεί θα εξασφαλίσει στη νέα κυβέρνηση πολιτικό χρόνο.
Πέρα από χρόνο, η μερική αποκατάσταση των αδικιών, θα της εξασφαλίσει και λαϊκή στήριξη. Αν ο Σαμαράς κατάφερε όπως κατάφερε, να εκλεγεί στην πρωθυπουργία μέσω φοβικών διλημμάτων, πολλώ δε μάλλον θα βοηθηθεί στην παραμονή του σε αυτή αν η άτολμη ελληνική κοινωνία δει έστω χαραμάδα βελτιώσεων.
Η λογική θα έλεγε πως οι εταίροι μας θα σπεύσουν να βάλουν πλάτη έστω και μερικώς στις εξαγγελίες Σαμαρά ούτως ώστε η νέα καβέρνηση να πατήσει στα πόδια της, να αποκτήσει ορίζοντα τετραετίας και να απομακρυνθεί το για αυτούς ριψοκίνδυνο σενάριο της ανόδου της αριστεράς στην εξουσία.
Από την άλλη, ήδη από τα πρώτα λέπτα κατά τα οποία διαφάνηκε η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου οι γερμανοί ηγεμόνες της Ε.Ε. έσπευσαν να τονίσουν πως η Ελλάδα οφείλει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και δεν υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης για τίποτε.
Κυριακή κοντή γιορτή. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν οδηγώντας είτε προς την ανακούφιση των λαϊκών στρωμμάτων και την αλλαγή πολιτικής είτε προς τη λήψη νέων επώδυνων για τον ελληνικό λαό μετρών, θα προσδιορίσουν και τη διάρκεια του βίου της κυβέρνησης.
Επειδή και τα “κόκκαλα” θέλουν τόλμη, πολύ φοβάμαι πως πάμε για ασσόδυο.

 freepen.

Δεν υπάρχουν σχόλια: