ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.12

Βαγγέλη ... χάσαμε τη μπάλα

Του Νίκου Καρούτζου
karoutzos@axianews.gr
Δεν έχουν τέλος τα χαστούκια στο Βαγγέλη Βενιζέλο. Τη μια του την πέφτουν Λοβέρδος και άλλες … δημοκρατικές δυνάμεις εντός του ΠΑΣΟΚ και όχι άδικα γιατί διόρισε τους κολλητούς του υπουργούς.
Την άλλη τον σφυροκοπούν ανελέητα από την ΠΑΣΚΕ.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά του έρχεται και η υπόθεση Βερνίκου που εκθέτει τις επιλογές του ενώ την ίδια στιγμή βγαίνουν από το ΠΑΣΟΚ διαρροές για την υπόθεση Στουρνάρα με τις οποίες γελά όλη η πιάτσα που ξέρει ότι του Βενιζέλου δεν του άρεσε και τόσο η εξέλιξη αυτή.
Άκου να δεις πόνο που είχε ο Βαγέλλης γιατί ο Σαμαράς διαλέγει στελέχη που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Μιλάμε για διαρροή που δεν γίνεται ούτε από νεοσύστατη φοιτητική παράταξη. Αλήθεια από πότε κάποιος που έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα χωρίς να είναι κομματικό στέλεχος θα πρέπει να το κουβαλά μια ζωή μαζί του;
Ασχέτως αυτού για να επανέλθουμε στα εσωκομματικά είναι απορίας άξιο γιατί ο Βενιζέλος δίνει χώρο για κριτική σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι ίσως ο ποιο αποτυχημένος Υπουργός της μεταπολίτευσης που τα έκανε θάλασσα στην υγεία κα πιστεύει ότι ήταν ο μέγας μεταρρυθμιστής.
Είναι επίσης απορίας άξιον πως πρότεινε το Γ Βερνίκο για υφυπουργό Ναυτιλίας. Όχι γιατί όφειλε να ξέρει αν έχει off shore αλλά διότι η αγορά και οι εφημερίδες είχαν βουίξει με την υπόθεση Λεβεντάκη στην οποία έπεσαν γερά πρόστιμα από την Κεφαλαιαγορά και η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη. Και αν δεν το ήξερε ο Βενιζέλος επιτελείο δεν έχει να του πει;
Όλα αυτά πάντως ένα πράγμα πράγμα δείχνουν. Πως κάτι δεν πάει καλά με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Έχει άραγε πολιτικά αυτοκτονικές τάσεις ή απλά έχει χάσει το λογαριασμό και κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Ότι και αν συμβαίνει τα πράγματα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει πολύ η μεγάλη τρικυμία στο ΠΑΣΟΚ που μπορεί να το φέρει στα πρόθυρα διάλυσης… Και το αποτέλεσμα θα δείξει ο Βαγγέλης έχασε την μπάλα ή όλα αυτά που βλέπουμε είναι μέρος ενός σχεδίου αν κα πολύ αμφιβάλλουμε.

 http://www.axiaplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: