ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.6.12

Το παραμύθι έχει… και .... κακό λύκο.


Mείζον  πολιτικό θέμα με την ασθένεια Σαμαρά. ο πρωθυπουργός πρέπει να μείνει τουλάχιστο 15 μέρες εκτός καθηκόντων .Αυτό κατά συνέπεια του στερεί τη δυνατότητα να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής, όπου επικεφαλής της ελληνικής Αντιπροσωπείας θα είναι ο υποτιθέμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας παρά τις φήμες που ήθελαν να αντικαθιστά τον Σαμαρά ο Αβραμοπουλος. Αυτό θα γίνει γιατί η ΕΕ δέχεται μόνο επικεφαλής κρατών, η κυβερνήσεων . Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο προοριζόμενος για υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος, δεν θα αναλάβει τελικά το υπουργείο. Το απόγευμα της Δευτέρας υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επικαλούμενος λόγους υγείας. Ο Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος που ήθελαν να συμμετέχουν στο σόου δεν θα μεταβούν στη Σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών. Όπως ανακοίνωσε ο Φώτης Κουβέλης: "Δεν θα μεταβούμε στη Σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών γιατί δεν θα μεταβεί ο Πρωθυπουργός. Μετά την ανάρρωση του θα μεταβούμε μαζί για να διεκδικήσουμε όσα έχουμε συμφωνήσει στα πλαίσια της προγραμματικής σύγκλισης. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί και από τους τρεις μαζί".
Την δια στιγμή  άρχισε η αναζήτηση νέου υπουργού Οικονομικών. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και ορισμένα, όπως αυτό του νυν υπουργού Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη, ενδέχεται –αν επαληθευτούν- να προκαλέσουν ντόμινο ανακατατάξεων στην κυβέρνηση. Σε περίπτωση που προκριθεί για τη θέση του υπουργού Οικονομικών ο κ. Χατζηδάκης, τότε ενδέχεται να αξιοποιηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη θέση του υπουργού Ανάπτυξης.
Ένα άλλο όνομα που παίζει επίσης δυνατά είναι εκείνο του Γιάννη Στουρνάρα, για τον οποίο ακούγεται ότι ενδέχεται σε αναλάβει και θέση αναπληρωτή υπουργού.
Η ανεπίσημη λίστα περιλαμβάνει επίσης τον τέως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, Τ. Αράπογλου, και τον στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά και τέως υφυπουργό Οικονομικών στην κυβέρνηση Παπαδήμου, Γ. Μουμούρα, και του  νυν υπηρεσιακού υπουργού Οικονομικών, Γ. Ζανιά.


Ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: