ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.12

FT: Κούρεμα ή μέτρα πριν από τη δόση

FT: Κούρεμα ή μέτρα πριν από τη δόση
Ενώ ακόμα δεν έχει κατακαθίσει ο κουρνιαχτός από το Eurogroup της Δευτέρας, όπου αποφασίστηκε νέο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας και νέο Μνημόνιο, πληθαίνουν οι ενδείξεις που καθιστούν τις προβλέψεις ανέφικτες και πολλαπλασιάζουν τα προβλήματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times η αδυναμία των πολιτικών να συμφωνήσουν σε κοινά αποδεκτές πολιτικέ για τη μείωση του χρέους τα επίπεδα των στόχων που τέθηκαν για το 2020 και το 2022 ενδέχεται να οδηγήσει de facto κούρεμα στο πλαίσιο της δέσμευσης για στήριξη της Ελλάδας.
Οι Financial Times επισημαίνουν ότι το δημοσιονομικό κενό που πρέπει να καυφθεί έως το 2022 αντιστοιχεί στο 5,5% του ΑΕΠ, ήτοι σε €11 δισ., ενώ  απόκλιση για το 2020 η απόκλιση περιορίζεται στα €5 δισ.
Συνεπώς υπάρχουν δυο νέα σενάρια τα οποία τίθενται επί τάπητος και μπορεί να εφαρμοστούν ακόμα και συνδυαστικά: 
- Είτε θα υπάρξει κούρεμα του χρέους
- Είτε η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει νέα μέτρα για να καλύψει το κενό που δημιουργείται.
Η προσέγγιση Σόιμπλε αναγνωρίζει το δημοσιονομικό κενό που δημιουργείται και ζητά πρώτα από την Ελλάδα να λάβει νέα μέτρα με στόχο να θεωρηθεί επιτεύξιμος ο στόχος για χρέος το 124% το 2020 και εν συνεχεία η Ευρωζώνη θα ανταμείψει την Ελλάδα με ένα μίνι κούρεμα.
Το ΔΝΤ ζητά prior action ώστε να κλειδώσει η μείωση του χρέους στα συμφωνηθέντα επίπεδα για το 2024.
Οι εξελίξεις όμως θέτουν εν νέου εν αμφιβόλω την εκταμίευση της δόσης τόσο από το ΔΝΤ όσο και από την Ευρωζώνη, ανοίγοντας νέο κύκλο αβεβαιότητας. 

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: