ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.12

Έγγραφο βόμβα του Σόιμπλε δημιουργεί άνοιγμα 5 δισ. ευρώ. Ποιος θα τα πληρώσει?

real120112Με τίτλο: “Ποιος λέει αλήθεια;” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει έγγραφο – “βόμβα” του Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος. Σε ενυπόγραφη επιστολή του που αποκαλύπτει η εφημερίδα “ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι το χρέος μας θα είναι στο 126,6% του ΑΕΠ το 2020 και όχι στο 124%, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το Eurogroup“. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκτιμήσεις “κοστολογείται” περίπου στα 5 δισ. ευρώ και το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα τα πληρώσει. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα “αίσθηση προκαλεί η ελαφρότητα και η προχειρότητα με την οποία προσεγγίζουν τη συμφωνία για το πρόβλημα της χώρας μας οι ηγέτες της Ευρώπης”.
Επίσης, η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει παρέμβαση του συμβούλου της Μέρκελ, Κριστόφ Σμιντ: Η συμφωνία των Βρυξελλών δεν αποτελεί μόνιμη λύση” – “Η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη δεν είναι εγγυημένη“!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: