ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.12

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΗΛΙΘΙΕ..... ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΤΟΥΣ... (.. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία..)

 ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ....  ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ....

ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΜΑΣ...  
 ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!! 
 -------------------------


 ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ!!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ????


Κάθε μήνα μέχρι και τους πρώτους μήνες του 2013 σχεδόν όλοι οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν φόρους και τέλη για τα εισοδήματά τους, την ακίνητη περιουσία τους και τα αυτοκίνητά τους που συνολικά αγγίζουν το πακέτο των περικοπών δαπανών για τη διετία 2013-2014 και εξανεμίζουν τα εισοδήματά τους. Ειδικότερα μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει τους φόρους που αναγράφονται στα εκκαθαριστικά σημειώματα των φετινών φορολογικών δηλώσεων.
Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2012 θα πρέπει να έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους για το έτος 2013, ενώ μέχρι τον Απρίλιο ή τον Μάιο του 2013 υποχρεούνται να έχουν πληρώσει και τις πέντε συνολικά διμηνιαίες δόσεις του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών του 2012, που αναγράφουν οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος. Επιπλέον, εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν εντός του τριμήνου Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου του 2012, τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας για τα έτη 2010 και 2011.
4 κατηγορίες
Πιο συγκεκριμένα, οι φόροι που πρέπει να πληρώσουν οι φορολογούμενοι είναι οι εξής:

Εκκαθαριστικά φόρου εισοδήματος: Οι έξτρα φόροι που άρχισαν να πληρώνουν σε δόσεις οι φορολογούμενοι για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2011 υπερβαίνουν ήδη τα 6,5 δισ. ευρώ. Από την επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων προκύπτει ότι σχεδόν επτά στους δέκα φορολογούμενους οφείλουν να πληρώσουν πρόσθετο φόρο που κατά μέσο όρο ανέρχεται σε 1.912 ευρώ. Για πολλούς φορολογούμενους το συνολικό ποσό των φόρων που καλούνται να πληρώσουν αντιστοιχεί σε 2 έως και 3 μηνιαίες συντάξεις ή μηνιαίους μισθούς.
Εκτός από τον πρόσθετο φόρο για τα εισοδήματα του 2011 στα εκκαθαριστικά περιλαμβάνεται η ειδική εισφορά αλληλεγγύης που επιβάλλεται με συντελεστές 1%-4% στους έχοντες εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ και το τέλος επιτηδεύματος των 500 ευρώ για όσους άσκησαν ατομική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα. Σημειώνεται ότι για οικογενειακό εισόδημα έως 60.000 ευρώ ο φόρος εξοφλείται σε 7 ίσες μηνιαίες δόσεις ενώ για μεγαλύτερα ποσά καταβάλλεται σε 3 ίσες διμηνιαίες δόσεις.
Ειδικό Τέλος Ακινήτων: Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, έχει αρχίσει ήδη να εισπράττεται καθώς σε πολλούς λογαριασμούς έχει ήδη ενσωματωθεί η πρώτη από τις πέντε διμηνιαίες δόσεις εξόφλησής του. Συνολικά το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά να εισπράξει το ποσό των 2,4 δισ. ευρώ.
Το 2013 το ΕΕΤΗΔΕ καταργείται και θα αντικατασταθεί από ένα ενιαίο ειδικό τέλος ακινήτων, το οποίο θα επιβαρύνει όχι μόνο τα κτίσματα και τα εντός σχεδίου οικόπεδα αλλά και τις εκτός σχεδίου εδαφικές εκτάσεις, δηλαδή τα αγροτεμάχια, όχι όμως και τις εκτάσεις που ανήκουν στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Ο νέος φόρος στα ακίνητα θα έχει αφορολόγητο όριο και προοδευτική κλίμακα συντελεστών.
Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2010 και 2011: Από τον Οκτώβριο η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα αρχίσει να στέλνει τα σημειώματα του ΦΑΠ των ετών 2010 - 2011 με στόχο την είσπραξη περίπου 1 δισ. ευρώ. Το ΦΑΠ του 2010 θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 170.000 φορολογούμενοι που κατείχαν την 1η Ιανουαρίου του 2010 ακίνητη περιουσία αξίας μεγαλύτερης των 400.000 ευρώ ενώ το ΦΑΠ του 2011 θα πληρώσουν περίπου 500.000 που κατείχαν την 1η Ιανουαρίου του 2011 ακίνητα συνολικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Η εκκαθάριση του ΦΑΠ θα γίνει ξεχωριστά για κάθε σύζυγο. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση συζύγων δεν θα εκδοθεί πλέον ένα κοινό ενιαίο εκκαθαριστικό σημείωμα. Για κάθε ανδρόγυνο θα εκδοθούν δύο εκκαθαριστικά σημειώματα, ένα για κάθε σύζυγο.
Τέλη κυκλοφορίας 2013: Μέχρι το τέλος τους έτους οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν ένα ακόμη «χαράτσι». Πρόκειται για τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 από τα οποία αναμένονται έσοδα περίπου 1 δισ. ευρώ. Όμως αυτή τη φορά οι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν θα στηθούν στις ουρές των τραπεζών και της εφορίας για την προμήθεια των σημάτων τελών κυκλοφορίας.
Το υπουργείο Οικονομικών έχει αποφασίσει να καταργήσει τα αυτοκόλλητα σήματα και ήδη η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει αρχίσει να «τρέχει» τον σχεδιασμό ειδικής εφαρμογής που θα αντικαταστήσει τα σήματα τελών κυκλοφορίας με αποδείξεις.
Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, οι φορολογούμενοι θα μπαίνουν στο Taxisnet και πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους θα εκδίδουν έναν κωδικό. Με αυτόν θα πηγαίνουν στην τράπεζα ή θα πληρώνουν ηλεκτρονικά, θα παίρνουν την απόδειξη και αυτή θα υποκαθιστά το σήμα τελών κυκλοφορίας.
Ενιαίο τέλος για όλα τα ακίνητα
Το 2013 το ΕΕΤΗΔΕ καταργείται και θα αντικατασταθεί από ένα ενιαίο ειδικό τέλος ακινήτων, το οποίο θα επιβαρύνει όχι μόνο τα κτίσματα και τα εντός σχεδίου οικόπεδα αλλά και τις εκτός σχεδίου εδαφικές εκτάσεις, δηλαδή τα αγροτεμάχια, όχι όμως και τις εκτάσεις που ανήκουν στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Ο νέος φόρος στα ακίνητα θα έχει αφορολόγητο όριο. φορολογικη καταιγιδα

Τα ποσά που θα καταβάλουν οι πολίτες
Κάθε μήνα στο γκισέ της εφορίας

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΣΑ
•10,5 δισ. θα πληρώσουν στην εφορία 5,5 εκατ. νοικοκυριά
ΕΞΤΡΑ ΦΟΡΟΙ

•6,5 δισ. οι έξτρα φόροι για τα δηλωθέντα εισοδήματα του 2011
ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ

•2,4 δισ. έσοδα από το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

•1 δισ. έσοδα από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: