ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.12

Νέα μέτρα €5 δισ. πριν τη δόση Εκτός στόχου το χρέος πάει για 126,6% το 2020. Απαιτείται άμεση προσαρμογή για να εκταμιευθεί η δόση

Νέα μέτρα €5 δισ. πριν τη δόση

Τη λήψη πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων άμεσα θα ζητήσει εντός των επομένων ημερών -και πριν την εκταμίευση της δόσης- η τρόικα από την Ελλάδα καθώς με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν είναι επιτεύξιμος ο στόχος για το χρέος το 2020. Σϋμφωνα με τους υπολογισμούς με τη δυναμική που έχει προσλάβει θα ανελθει στο 126,6% οπότε θα πρέπει να ληφθούν άμεσα πρόσθετα μέτρα ώστε να καλυφθεί η τρύπα και να εγκριθεί η εκταμίευση της δόσης από το ΔΝΤ και το Eurogroup. Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα το ΔΝΤ και το Eurogroup θα εξετάσουν το αίτημα της εκταμίευσης με την παραδοχή ότι το χρέος το 2020 θα διαμορφωθεί στο 126,6% και το 2022 στο 115%, εκτός των στόχων που έχουν τεθεί και συνεπώς δεν μπορεί να θεωρηθεί βιώσιμο.
Σύμφωνα με τη Wall Street Journal η μείωση του χρέους -ώστε να ανταποκρίνεται στους στόχους- θα προέλθει από τα μέτρα που μένει ακόμη να αποφασιστούν. Αυτά τα μέτρα υπόκειται στην εφαρμογή από την πλευρά της Ελλάδας, όλων των στόχων του προγράμματος.
Στην ανακοίνωσή τους οι υπουργοί δηλώνουν ότι θα είναι έτοιμοι να λάβουν περαιτέρω μέτρα για να μειώσουν το χρέος στο 124% του ΑΕΠ το 2020 και χαμηλότερα του 110% μέχρι το 2022, όπως την περαιτέρω μείωση των επιτοκίων των διμερών δανείων της Ελλάδας. Αλλά αυτά τα βήματα είναι υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα και θα εφαρμόσει τις περικοπές δαπανών και τις μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκε.
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι το χρέος θα υποχωρήσει στο 126,6% -σύμφωνα με την έκθεση- μόνο αν ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων, το οποίο προβλέπει μείωση του χρέους κατά 11% του ΑΕΠ.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfang Schaeuble προειδοποίησε σε συνέντευξη Τύπου ότι εάν η επαναγορά χρέους δεν πετύχει το στόχο, η τρόικα θα πρέπει να βρει εναλλακτικά μέτρα για τη μείωση του χρέους της Ελλάδας. Τόνισε ακόμη ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί επιπλέον κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: