ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.12

Απορρίπτουν συμμετοχή στην επαναγορά χρέους οι ιδιώτες ομολογιούχοι


Δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στην επαναγορά χρέους οι ιδιώτες ομολογιούχοι, προειδοποιώντας για...
"ανεξέλεγκτες ψυχολογικές καταστάσεις" από ήδη απελπισμένους ανθρώπους.

Όπως αναφέρει ο Ι. Μαρινόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου, σε επιστολή του προς τον ΟΔΔΗΧ, τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς καθώς και προς τον υπουργό οικονομικών Γ. Στουρνάρα και τον επικεφαλής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλο:

"Η απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι 15000+ οικογένειες αποταμιευτών / καταθετών σε ΟΕΔ που, αυτοί και μόνον, έχουν υποστεί σχεδόν ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή από την δήμευση των αποταμιεύσεών τους, σαν αποτέλεσμα της εγκληματικής ένταξής τους στην διαδικασία του PSI+, εμπιστευόμενοι τις αποταμιεύσεις τους στο Ελληνικό Δημόσιο ανταποκρινόμενοι σε επανειλημμένες προσκλήσεις του Ο.Δ.ΔΗ.Χ. (και
όχι μόνον) προς το αποταμιευτικό κοινό και ιδιαίτερα οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών μας επιβάλλουν να σας γνωστοποιήσουμε ότι:

Η οποιασδήποτε μορφής «εμπλοκή» των ήδη κατεστραμμένων οικογενειών από το PSI+ σε αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ώρες περί «επαναγοράς» των ομολόγων δεν είναι δυνατόν παρά να απορρίπτεται a priori, θα αποτελέσει αδιανόητη και εγκληματική πράξη βίας και είναι δυνατόν να οδηγήσει ήδη απελπισμένους ανθρώπους σε μη ελεγχόμενες ψυχολογικές καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες, για τις οποίες νοιώθουμε την υποχρέωση να εφιστήσουμε την ιδιαίτερη προσοχή σας".



euro2day.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΠΑΝΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΟΠΠΥ-ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...
ΙΣΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?

Να μιλησουν οι Δικηγορικοι Συλλογοι, να παρουμε μετρα πριν ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ...Πειτε το στους γνωστους σας, φωναξτε, κατεβειτε στους δρομους....
Να μην τολμησουν να το κανουν αυτην τη φορα !!!!

ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Η «ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ»;
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Πανικό προκάλεσε στα ασφαλιστικά ταμεία ο συνδυασμός των ειδήσεων αφενός ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα προβεί σε επαναγορά ελληνικών ομολόγων που βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών στο 35% της ονομαστικής αξίας τους και αφετέρου ότι το ΔΝΤ αρνήθηκε να δώσει το τμήμα της δόσης προς την Ελλάδα που του αναλογεί αν προηγουμένως δεν εκτιμήσει μετά τις 13 Δεκεμβρίου πώς πήγε η επαναγορά των ελληνικών ομολόγων. Ο πανικός οφείλεται στο ότι ενδέχεται η κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ να δώσει εντολή στις διορισμένες διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων να προσέλθουν και να δώσουν τα ομόλογα που κατέχουν χάνοντας το... 65% της αξίας τους!!! Κάτι τέτοιο θα συνιστούσε πραγματικό όλεθρο για τα ασφαλιστικά ταμεία και τη δυνατότητά τους να δίνουν συντάξεις που να διασφαλίζουν υποτυπωδώς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των συνταξιούχων.

Η κυβέρνηση έχει ήδη λεηλατήσει με το «κούρεμα» το 53% της αξίας των ομολόγων που κατείχαν τα ασφαλιστικά ταμεία. Αν τα ξαναληστέψει εκ νέου με την «επαναγορά», δεν θα τους μείνει τίποτα σχεδόν για να δίνουν συντάξεις.
Θα αποτελειώσει η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ τα ασφαλιστικά ταμεία και θα τα κάνει ανίκανα να δίνουν συντάξεις, θα ωθήσει εκ νέου σε κεφαλαιακή ανεπάρκεια τις ελληνικές τράπεζες και θα μας λένε πάλι σε λίγο ότι πρέπει να ξαναδανειστεί η χώρα για να γίνει νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζώνκαι πάει λέγοντας. Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση θα θελήσει να μην προχωρήσει σε μια τόσο εχθρική στάση εναντίον των Ελλήνων συνταξιούχων, αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι φοβόμαστε τα χειρότερα.
«Έθνος» την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012