ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.12.12

ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ!! "ΦΩΤΙΑ" Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ "Κουρεμένη" η πρώτη λίστα Λαγκάρντ - "Πάνω από δέκα ονόματα" είχαν σβηστεί!


Η πραγματική λίστα Λαγκάρντ, τελικά φαίνεται ότι είναι πιο... ενδιαφέρουσα από την λίστα Λαγκάρντ που έχει δημοσιοποιηθεί: Σύμφωνα με την ιδιαίτερα έντονη και από αξιοπιστη πηγή φημολογία η λίστα που ...
περιφερόνταν εδώ και δυο χρόνια από γραφείο σε γραφείο είχε στο μεσοδιάστημα "κουρευτεί" και η νέα πραγματική λίστα περιλαμβάνει αριθμό ονομάτων που δεν υπήρχαν στην παλιά!
Πληροφορίες κάνουν λόγο για "άνω των 10 καυτών ονομάτων" τα οποία είχαν σβηστεί από την προηγούμενη λίστα στη διαδρομή τους από τον πρώτο παραλήπτη ΥΠΟΙΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου, μέχρι τη στιγμή που ήρθε το θέμα στην επιφάνεια.
Να θυμίσουμε ότι η διαδρομή της λίστας ήταν Παπακωνσταντίνου, Καπελέρης, Διώτης,Βενιζέλος στο γραφείο του οποίου είχε "ξεχαστεί" επι 1,5 χρόνο.
Στα χέρια της αρμόδιας Διεύθυνσης Διεθνών Οικονομικών σχέσεων του Υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται η «λίστα Λαγκάρντ», την οποία και παρέδωσε το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών και διαβιβάστηκε άμεσα στο Γραφείο του Οικονομικού Εισαγγελέα.
Η λίστα παρελήφθη από τριμελή ομάδα, η οποία μετέβη στο Παρίσι για το σκοπό αυτό και παραδόθηκε άμεσα στο γραφείο του αρμόδιου Οικονομικού Εισαγγελέα ώστε να υπάρξει αντιπαραβολή της με αυτήν που ήδη κατέχει και περαιτέρω διερεύνησή της όλης υπόθεσης.
Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί η φημολογία, τότε αυτό συνιστά βαριές ποινικές ευθύνες, και βέβαια το θέμα θα φτάσει μέχρι την εξεταστική στη βουλή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: