ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.12.12

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!! (video)



papako-skia

Ο απίθανος αυτός τύπος, έχει διαπράξει πολλά "εγκλήματα". Ας θυμηθούμε και το ρόλο του ως υπουργού καταστροφής του Περιβάλλοντος ...
Στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου (Ιούνιος του 2011) ο "τσάρος" της Οικονομίας μετακινήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος για να φέρει εις πέρας όλες τις «δύσκολες» υποθέσεις, όπως τη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους αλλά και την υπογραφή της μελέτης περιβαλλοντικών όρων για τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής, εξυπηρετώντας έτσι τον Μπόμπολα και τους Ολλανδούς συνεταίρους του.
Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη μελέτη δεν την υπέγραφε η προκάτοχός του, Τ. Μπιρμπίλη. Αυτή η υπογραφή ήταν από τις πρώτες του Γ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργού Περιβάλλοντος.
Τα ίδια αυτά συμφέροντα των «αρπακτικών» που με τόση ευλάβεια εξυπηρέτησε η κυβέρνηση Παπανδρέου με υπουργό τον Γ. Παπακωνσταντίνου με ΜΑΤ και δακρυγόνα εξυπηρετεί σήμερα ο κύριος Δένδιας και η κυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού, προσπαθώντας να καταπνίξουν το κίνημα των κατοίκων ενάντια στην καταστροφή της Χαλκιδικής.
Ας θυμηθούμε τα έργα και τις ημέρες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου μέσα από την επίκαιρη ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ τον Οκτώβριο του 2011 και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή:



Δεν υπάρχουν σχόλια: