ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.13

Ο ΣΔΟΕ επιμένει στην εμπλοκή της Μαργαρίτας


Σχόλιο attikanea: Ξηλώνεται το πουλόβερ, της πιο προδοτικής Φαμίλιας στην ιστορία της Ελλάδας;;; Ε ρε... γλέντια...

 
Πονοκέφαλος στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την επιμονή του ΣΔΟΕ να εμπλέκει την Μαργαρίτα Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. 

Ειδικότερα,  ο προϊστάμενος της δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος επανέλαβε στην επιτροπή όσα είπε και στους οικονομικούς εισαγγελείς ότι δηλαδή τον Οκτώβριο του 2012 σε σύσκεψη με τους διευθυντές του ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ: «Πάλι ρώτησα τους κυρίους διευθυντές αν γνωρίζουν κάτι, ο κ. Λέκκας Διευθυντής της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Συντονισμού Ελέγχων της Κεντρικής Υπηρεσίας, στη συζήτηση που κάναμε, μας είπε παρουσία όλων των Διευθυντών, ότι ...
ακούγεται ότι υπάρχει όνομα γυναίκας στη λίστα με 500 εκατομμύρια. 
Εγώ κάνοντας τον αφελή του είπα: «δε μας λες το όνομα να μας φύγει και η περιέργεια;»
 Και ο κ. Λέκκας ανέφερε το όνομα της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου».

Υπό αυτά τα δεδομένα, ο κ. Στασινόπουλος ρωτήθηκε από αρκετά μέλη της επιτροπής εάν το ΣΔΟΕ ελέγχει την συγκεκριμένη την συγκεκριμένη καταγγελία, και αν ναι, ποια είναι τα πρώτα ευρήματα των ερευνών. Αρκέστηκε να πει ότι διενεργείται συνολική έρευνα για όλα τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην λίστα, πως θα υπάρξει στο τέλος σχετικό πόρισμα, παρέπεμψε όμως για περισσότερες πληροφορίες στον αρμόδιο διευθυντή της υπηρεσίας Νίκο Παναγιωτόπουλο.
 

Να σημειωθεί ότι το όνομα που εμφανίζεται στον λογαριασμό με τα 550 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτό της κυρίας Μαρίας Παντελή, την κλήση της οποίας ζητά επίμονα τόσο ο κ. Βασίλης Καπερνάρος (ΑΝ.ΕΛ), παρά ταύτα η επιτροπή δεν την έχει καλέσει ακόμα.






Πηγή

1 σχόλιο:

ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ... ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.... ΛΕΓΟΝΤΑΣ… ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑ(Κ)ΑΚΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ.... ΑΚΟΥΣΟΝ.... ΑΚΟΥΣΟΝ.... ΟΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ DNA ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.... ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ... ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.... ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ (ΤΗΝ ΝΕΟΦΡΙΔΕΡΙΚΩ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΩ) ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ....???

KΡΕΜΑΛΑ.... KΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.... ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.... ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ... Η ΕΛΛΑΔΑ Α.Ε. ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠ΄ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ... ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ....ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΦΥΣΗΣΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣ ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ.... ΤΟΥΣ ΕΞΑΫΛΩΣΕ.... ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ.... ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ "TOY WE NEED A GLOBAL GOVERNMENT..." AND "I NEED THE MONEY… ΝΟW".... "EΓΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ"..../ KΡΕΜΑΛΑ.... KΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.... ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.... ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ..