ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.13

«Όραμα» Σαμαρά»: Ο «γύψος» σε κάθε τι που κινείται…ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ


Στη δεκαετία του ΄70 ο τότε υπουργός Εργασίας της ΝΔ, ο Λάσκαρης, είχε υποσχεθεί ότι θα καταργήσει την …«πάλη των τάξεων»!!!
Οι σημερινοί απόγονοι του Λάσκαρη, τα δωσίλογα κυβερνητικά ανδρείκελα επιχειρούν να βάλουν στο «γύψο» την «πάλη των τάξεων»!!!
Ο πρώτος στόχος η κατάργηση των απεργιών…

Τα όπλα των νέων δωσίλογων «οραματιστών» για την κατάργηση της ταξικής πάλης(!!!) είναι: Τα ΜΑΤ, οι δικαστικές διώξεις, οι επιστρατεύσεις και τα αντίστοιχα νομοθετήματα…

Το «όραμα» αυτό το είχε διατυπώσει με σαφήνεια ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, όταν πρόβαλλε ως ΠΡΟΤΥΠΟ για όλους τους εργασιακούς χώρους το εργασιακό γκέτο...
της «Cosco», όπου απαγορεύεται όχι μόνο η απεργία αλλά και η δημιουργία σωματείου!!!

Το «πρότυπο» αυτό που θέτει ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ τα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα προωθεί η κατοχική κυβέρνηση…

Διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ. Το είδαμε ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4111.html#more

Πάνε να καταργήσουν τις απεργίες
Η κυβέρνηση προετοιμάζει το έδαφος για νόμο που θα περιορίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων, επικαλούμενη το… δημόσιο συμφέρον «Οποιον απεργεί θα τον επιστρατεύετε; Φωνάξτε και τη Χρυσή Αυγή να σας βάλει εμβατήρια»


Του Χάρη Ιωάννου
(Εφημερίδα τωνΣυντακτών 7/2/2013)
Σε μια πρωτοφανή κλιμάκωση του δόγματος «νόμος και τάξη» προχωρά η κυβέρνηση, καθώς, με αφορμή την απεργία στα λιμάνια και το μετρό, προωθεί νομοθετική ρύθμιση που θα βάζει αυστηρούς περιορισμούς στις απεργίες, οδηγώντας ουσιαστικά σε κατάργηση το μόνο δικαίωμα που έχει απομείνει στους εργαζόμενους. Το ακόμη εντυπωσιακότερο είναι ότι η ρύθμιση αυτή έχει τη σύμφωνη γνώμη και των δύο κυβερνητικών εταίρων (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ).

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, προειδοποιώντας ότι η κυβέρνηση «επιχειρεί κυριολεκτικά να καταργήσει το δικαίωμα της απεργίας» και έκανε λόγο για «έναν αυταρχικό κατήφορο, αχαλίνωτο και χωρίς τελειωμό».

Την αρχή της… αποκάλυψης έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Βορίδης, όταν, αναφερόμενος στην απεργία των ναυτεργατών, φανέρωσε την πραγματική και γενικότερη επιδίωξη της τρικομματικής κυβέρνησης:

«Υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες που έχουν στα χέρια τους τόση δύναμη που μπορούν να συντρίβουν την εθνική οικονομία και να δούμε αν θα βάλουμε εκεί περιορισμούς στην άσκηση αυτού του δικαιώματος, στο τι σημαίνει απαρτία, στο με ποια πλειοψηφία θα πρέπει να παίρνονται αυτές οι αποφάσεις στα συνδικάτα».

Ακολούθησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β. Κεγκέρογλου, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να υποστηρίξει ότι η σύλληψη της ρύθμισης αυτής είναι… πασοκογενής: «Η προτροπή μας προς την κυβέρνηση να πάρει νομοθετική πρωτοβουλία, ούτως ώστε να αλλάξει συνολικά το καθεστώς που έχει να κάνει με τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και την ελάχιστη εξυπηρέτηση που πρέπει να θεσπιστεί για τους πολίτες, πρέπει να είναι προτροπή από όλες τις πτέρυγες της Βουλής».

Τη στήριξη και της Δημοκρατικής Αριστεράς στον επερχόμενο νόμο εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος, Ν. Τσούκαλης, ο οποίος επισήμανε πως «οι μέθοδοι και τα εργαλεία τα οποία μέχρι πρότινος γνωρίζαμε και χρησιμοποιούσαμε απλόχερα δυστυχώς πρέπει να αναθεωρηθούν».

Κατά τη διάρκεια της θυελλώδους συζήτησης για την απεργία των ναυτεργατών, ο Θ. Παφίλης αναρωτήθηκε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση «Οποιον απεργεί θα τον επιστρατεύετε; Φωνάξτε και τη Χρυσή Αυγή να σας βάλει εμβατήρια», κατέληξε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για «χουντικής πατέντας νόμο περί πολιτικής επιστράτευσης» και ο Ν. Μαριάς από τους Ανεξάρτητους Ελληνες κατήγγειλε ότι με το προωθούμενο νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας καταργείται η υποχρέωση των εφοπλιστών να συνδέουν ακτοπλοϊκά τα νησιά επί τουλάχιστον δέκα μήνες.

Από resaltomag, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: