ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.13

Κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και έξοδο από το ευρώ, προμηνύει η Citigroup


Δυσoίωνες έως άκρως απαισιόδοξες είναι για μία ακόμη φορά οι προβλέψεις του Citigroup για την ελληνική οικονομία. Σε έκθεση του αναλυτή Τζιάντα Τζιάνι, αναφέρετια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ το 2014 και πλήρη κατάρρευση της οικονομίας.
Ο τίτλος της έκθεσης είναι «Παγκόσμια Οικονομική Επιθεώρηση και Στρατηγική» και μέσα αναφέρεται ότι οι στόχοι που έχει θέσει το νέο Μνημόνιο είναι άπιαστοι και μόνον ένα γενναίο κούρεμα μπορεί να καταστήσει το χρέος της Ελλάδας βιώσιμο.
Ο Αμερικανός αναλυτής υπογραμμίζει ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έχει καταβάλει η ελληνική οικονομία η ύφεση το 2014 θα φτάσει στο ύψος ρεκόρ του 11,5%.
Πιο συγκεκριμένα η Citigroup εκτιμά για την πορεία του ελληνικού ΑΕΠ ώς το 2016:
2013: -6,5%
2014: -11,5%
2015: -3,6%
2016: 1,6%

1 σχόλιο:

www.eviashop.gr είπε...

Την Καλημέρα μας απο την Εύβοια