ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.13

Ελληνικός Αρμαγεδδών

Ελληνικός Αρμαγεδδών
Σε πλήρη ρήξη με τις προβλέψεις τόσο της ελληνικής κυβέρνησης, όσο και της τρόικας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας έρχεται σχετκή έκθεση της Citigroup. Οι αναλυτές της τράπεζας προβλέπουν οικονομικό και κοινωνικό Αρμαγεδδώνα μέχρι το 2015, ενώ χαρακτηριζουν "άπιαστους" τους στόχους που έχει θέσει η κυβέρνηση για τη μείωση του ελλείμματος. 
Στην έκθεση "Global Economic Outlook and Strategy" ο Giada Giani, κορυφαίος αναλυτής της Citigroup, αναφέρει ότι μόνο με ένα γενναίο haircut στον επίσημο τομέα της Ευρωζώνης (OSI) μπορεί το ελληνικό χρέος να καταστεί βιώσιμο, καθώς η δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα εξακολουθεί να παραμένει μη βιώσιμη.
Ο Giani τονίζει ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έχει καταβάλει η ελληνική πλευρά κι ενώ έχει ήδη μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα σύμφωνα με τους στόχους που έχουν τεθεί από τους δανειστές της, τα δημόσια οικονομικά της χώρας δεν έχουν ακόμη πάρει την ανιούσα.
Μάλιστα, διατυπώνει εκτίμηση για ύφεση-ρεκόρ 11,5% το 2014, η οποία δικαιολογείται από την πάγια θέση της πως αυτό θα είναι και το έτος που η Ελλάδα θα αναγκαστεί τελικά να αποχωρήσει από το ευρώ. Oπότε, σύμφωνα πάντα με τον οίκο, η ύφεση της τάξης του 11,5% θα αντανακλά τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα μας στη μετά-ευρώ εποχή.
Σύμφωνα με την έκθεση της Citigroup, η συνεχιζόμενη δημοσιονομική προσαρμογή που ακολουθεί η Ελλάδα θα της στοιχίσει: Επιπλέον 5% του ΑΕΠ για το τρέχον έτος, 2013 και επιπλέον 2,2% για το 2014.
Ειδικότερα, οι εκτιμήσεις της Citigroup για την πορεία του εληνικού ΑΕΠ τα επόμενα έτη έχουν ως εξής:
2013: -6,5%
2014: -11,5%
2015: -3,6%
2016: 1,6%
 Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της Citi τότε η Ελλάδα θα βρεθεί εν μέσω κοινωνικών εκρήξεων και θα αποτελέσει τον πυροκροτητή ανατροπών στην Ευρωζώνη και την Ευρώπη.
Με δοδομένες τις οριακές ισορροπίες στην ελληνική κοινωνία, την έκρηξη εθνικιστικού μίσους και τις συνθήκες ανέχειας, αν οι προβλέψεις της Citi για την ύφεση επιβεβαιωθούν τότε η Ελλάδα θα γίνει η νέα Δημοκρατία της Βαϊμάρης του 21ου αιώνα, με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: