ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.08

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ


«η διοίκηση της Cosmote ενήργησε δολίως και με σκοπιμότητα, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και δη να ωφελήσει τον Πάνο Γερμανό»...


Το εισαγγελικό πόρισμα αναφέρεται ευθέως κατά του πρόεδρου του ΟΤΕ Βουρλούμη και του διευθύνοντα σύμβουλο της Cosmote Ευάγγελο Μαρτιγόπουλου.


'Όσο για την "υπεραξία" που τόσο πολυλέχθηκε από εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος ως "δικαιολογία" για το τίμημα των 900.000.000 € που πήρε ο Γερμανός από το δημόσιο για την εξαγορά και μάλιστα ως υπεραξία το εισαγγελικό πόρισμα αναφέρει:«δεν δικαιολογείται κατ αντικειμενική κρίση και κατά τρόπο πειστικό η καταβολή της υπεραξίας των 900.000.000 ευρώ.......υποτυπώδης και έωλη περί αυτού γνωμοδότηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου της Cosmote JP Morgan (σ.σ.: γνωστού από το σκάνδαλο των ομολόγων), η οποία να σημειωθεί είχε κάθε συμφέρον, αφού ήταν και η διοργανώτρια του ομολογιακού δανείου».


ΝΑ ΜΙΑ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΖΟΡΜΠΑ....... Η JP MORGAN ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΑΡΧΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

Η "ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΖΟΡΜΠΑ... ....ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΛΕΕΙ????? "ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ" ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: