ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.7.08

ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΠΑΕΙ....ΑΛΛΟΥ;;

Δελτίο Τύπου: 66/2003
ATHK: Ακόμη πιο σύγχρονη υποδομήΣτις 25 Ιουλίου 2003 υπογράφτηκε τριετής συμφωνία προμήθειας μεταξύ της ΑΤΗΚ και της Siemens TeleIndustry, Ελλάδας, για την προμήθεια εξοπλισμού μεταγωγής και δρομολόγησης νέας γενεάς (Softswitch Equipment). Τη συμφωνία υπέγραψε εκ μέρους της ΑΤΗΚ ο Διευθυντής Υπηρεσιών Δικτύου κ. Χαράλαμπος Περικλέους και εκ μέρους της Siemens TeleIndustry ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών κ. Πρόδρομος Μαυρίδης.
Η τεχνολογία αιχμής Softswitch, η οποία αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ της παραδοσιακής τεχνολογίας κυκλωματομεταγωγής και της νέας τεχνολογίας πακετομεταγωγής, χρησιμοποιεί ανοικτά πρότυπα για τη δημιουργία ενοποιημένων δικτύων με δυνατότητα μεταφοράς φωνής, εικόνας και δεδομένων. Ταυτόχρονα, το υπερσύγχρονο δίκτυο που θα δημιουργηθεί θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την ανάπτυξη και εισαγωγή υπηρεσιών νέας γενεάς, προωθώντας έτσι τη σύγκλιση των τεχνολογιών σταθερής τηλεφωνίας, κινητής τηλεφωνίας, πληροφορικής, διαδικτύου και πολυμέσων. Με την εισαγωγή της τεχνολογίας Softswitch, η ΑΤΗΚ πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, διατηρώντας έτσι τη δυνατότητά της να παρέχει ποιοτικές, καινοτόμες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες της, εφάμιλλες με αυτές που προσφέρονται από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στην Ευρώπη, συμβάλλοντας έτσι στην τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας μας.
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων30 Ιουλίου 2003

Κεντρικά Γραφεία: Οδός Τηλεπικοινωνιών
Τ.Θ. 24929, 1396 Λευκωσία, Tηλέφωνο: +357 22 701520
Τέλεφαξ: +357 22 701185, e-mail: pr@cyta.com.cy

http://makelio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: