ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.7.08

Η ΜΕΡΚΕΛ «ΑΔΕΙΑΣΕ» ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


Η κα ΜΕΡΚΕΛ ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από δημοσιογράφο της «Μακεδονικής» εκπομπής της «Ντόιτσε Βέλλε»... για το άλυτο θέμα της ονομασίας όσο και το θέμα της «μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, της οποίας την ύπαρξη αρνείται η (ελληνική κυβέρνηση)», ....με κατάληξη στο ερώτημα «πώς προστατεύονται οι μειονότητες στην Ευρωπαϊκή Ένωση»...

Η κυρία Μέρκελ απαντησε σχετικά... ότι «η προστασία των μειονοτήτων είναι θεμελιωμένη στη Χάρτα των Βασικών Δικαιωμάτων, πράγμα που αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την κύρωση της Συνθήκης της Λισαβόνας»....... «Κατά τα άλλα εμείς δίνουμε μεγάλη σημασία και στο πλαίσιο διμερών συνομιλιών στο θέμα της προστασίας των μειονοτήτων, είναι ένα πρόβλημα που Τώρα, όμως, πιστεύω -τόνισε η Μέρκελ- ότι πριν από όλα πρέπει να προσπαθήσουμε να εξευρεθεί λύση στη διένεξη, στη μη ακόμη επιλυθείσα διένεξη για την ονομασία της Μακεδονίας - όπως το λέω εδώ, θα μπορούσα να πω και της FYROM, σημείωσε - ούτως ώστε να καταστεί δυνατή η ένταξή της στο ΝΑΤΟ...». αφορά κάθε ευρωπαϊκή χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: