ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.7.08

Οπου Νομος ειναι το ''δικιο'' του ΚΚΕ....

Γράφει ο ΙΑΣΩΝ

Ειναι αναποφευκτο. Μια οργανωμενη μειοψηφια με αφοσιωμενα στελεχη προσηλωμενα με θρησκευτικη αυστηροτητα στην Κομμουνιστικη λατρεια του σταλινικου δογματος, προπλασμα-προτυπο της κοινωνιας των σκλαβων που επαγγελλεται να δημιουργηση, πανετοιμη για ολα, εχει πεισθη, οτι αυτη και μονον αυτη κατεχει την απολυτη αληθεια. Αυτη μονον προασπιζει το ενα και μονο θεμιτο συμφερον του ''προδομενου λαου'' της. Φυσικο επομενο λοιπον να νιωθει αυτη η μειοψηφια, πως εχη το αναφαιρετο δικαιωμα και καθηκον να επιβαλλει με ολα τα μεσα την μονολιθικη της πλανη, οπως καθημερινα πραττει. Ανεξαρτητως απ' ο,τι σκεφτεται η κοινη γνωμη ή μαλλον ουσιαστικως απ'ο,τι παρεμποδιζεται να σκεφθή. Οτι δηλαδη, κατεστη πλεον νομος αδιαψευστος σε όλα τα πειραματα εφαρμογης του ενος και μοναδικου κομμουνισμου, του σταλινικου, επι ατυχων πειραματανθρωπων..Ο μοναδικης βαρβαροτητος κομμουνιστικος ολοκληρωτισμος, τα γκουλάγκ και τα δημοσια ψυχιατρεια για τους απιστους του κομμουνιστικου παραδεισου με περισσοτερα απο 100 εκατομμυρια νεκρους παγκοσμιως, η δουλοφρων υποταγη, η ισοτητα στην δυστυχια και την πεινα, η εξαθλιωσι της ανθρωπινης αξιοπρεπειας για τους επιζωντας...

Ετσι στις 22/7/2008 ενω ολοι οι αλλοι, συμπας ο Ελληνικος λαος αγωνια ασφυκτια για το τωρα, για το σημερα, για το αυριο που ηλθε.Για το οικονομικο αδιεξοδο της χωρας μας αλλα και για τα δυσεπιλυτα Εθνικα προβληματα που εχουν συσσωρευθει, μεσα στη γενικευμενη κρισι που βιωνουμε χωρις προοπτικη.Σε μια οφθαλμοφανη λειψανδρια ( εκτος αν πεταχτει κανενας υπερηφανος απο το συριζα) ηγεσιας που οδηγει σε τραγικο αδιεξοδο, εχουμε και το ΚΚΕ που βρηκε θεμα να ασχοληθη.

Στο χυδαιοτερο εντυπο της Δημοσιογραφιας , κατα την ρησι Παγκαλου- ( αναφερομεθα στην καθημερινη ''φωνη του Κυριου'' της εκκλησιας του Περισσου) τ ο ΚΚΕ εξεμεσσε αυτη την φορα κατα της Δικαιοσυνης. Αναφερομενος ο Ριζοσπαστης, στις απεργιες και τις σχετικες αποφασεις της Δικαιοσυνης, σε μια ακομη προσπαθεια του, το ΚΚΕ να τρομοκρατηση τους δικαστικους και να δημιουργηση εδαφος αντιδρασεως στους ''αυθορμητως'' στρατευμενους οπαδους, χαρακτηριζει με θρασος χιλιων μαιμουδων, την Δικαιοσυνη ως « δηθεν αμεροληπτη και ανεξαρτητη». Αναιδως και παρανομουν το ΚΚΕ, την αποκαλει «λημερι»των εργοδοτων που « καταφευγουν οταν οι εργαζομενοι κηρυξουν απεργια». Τελος , τοσο ''γενναιο'' ελεω της ιδιοτυπης ασυλιας που απολαμβανει χρονια τωρα απο την ψοφοδεη καραμανλικη δυναστεια αλλα και απο το «προοδευτικο» κοινοβουλιο εν γενει, βριζει απροκαλυπτα το δικαστηριο, που εξεδωσε την «καταπτυστη αποφασι»

Δηλαδη το ΚΚΕ πλεον εν Ελλαδι, μεταπηδησε και απο «νταβατζης» της εργατικης ταξεως, απο «ιστορικο κομμα» εγινε, ειναι πλεον ο νομος ο ιδιος. Ειναι η λαικια δικαιοσυνη, που κατεχει το αλαθητο. Μονο η γκιλοτινα του λειπει.

Κι ολα αυτα ? Για ενα και μοναδικο λογο. Γιατι γνωριζει καλως οτι εδω στην Βαλακνοταλιμπανια ο Νομος που τιμωρει τους υβριστας, ιδιαιτερα της Δικαιοσυνης, δεν ισχυει για το ΚΚΕ.

Διερωτωμαι. Αν η δικαιοσυνη δεν μπορει να λειτουργηση αυτεπαγγελτως, μηπως πρεπει εμεις να μηνυσουμε το ΚΚΕ, αφου το Κοινοβουλιο μας καθευδει??

Δεν υπάρχουν σχόλια: