ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.7.08

O SOCRATES ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ";;;

Η εφημερίδα 'Παρόν της Κυριακής΄στις 22/7/2007 επιβεβειώνει ότι οι υποκλοπές από την Vodafone προέρχονταν αρχικά απο τις εγκαταστάσεις της Intracom. Στο άρθρο γίνεται λόγος για το λογισμικό της εταιρείας που είχε αγοράσει η Έρικσον και την μεταξύ τους συνεργασία για να αποκαλύψει ότι πίσω από την Ιντρακόμ και την Vodafone βασικός μέτοχος είναι ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Αλήθεια τι δουλειά έχει ένας επιχειρηματίας να παρακολουθεί τα τηλέφωνα της Κυβέρνησης και ποιά η σχέση του με την πολιτκή διαπλοκή, είναι το ερώτημα που πλανάται από τα όσα αναφέρονται στον Τύπο.

Μάλιστα το 2006 η 'Καθημερινή' είχε αναφερθεί στο θέμα τονίζοντας ότι:
"Eπί μήνες οι αρχές (αστυνομικές και δικαστικές) απέφυγαν να διερευνήσουν, όταν έπρεπε, τις αιτίες του θανάτου του K. Tσαλικίδη. Oι ίδιες απέφυγαν ή παρέλειψαν να ερευνήσουν ποιοι έμπαιναν και ποιοι έβγαιναν στους δύο «κοριούς» τηλεπικοινωνιακούς κόμβους (MSC) της Vodafone, τι εργασίες έκαναν, ποιο ήταν το προφίλ των υπευθύνων για την ασφάλεια κ.ά. Oι υποκλοπές γίνονταν μέσα από τα ψηφιακά κέντρα της Vodafone στον Kηφισό και στην Παιανία, με το τελευταίο να είναι εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων της Intracom από το 1992.
Tο πού γίνονταν οι υποκλοπές, μέσω ποίων κέντρων, είναι το πρώτο που θα ρωτούσε κάποιος. Δεν το ρώτησαν οι αρχές; Δεν το αξιολόγησαν; Δεν πήγαν να δουν το «shop in shop» στις εγκαταστάσεις του κ. Σ. Kόκκαλη, ο οποίος εκτός από μέτοχος της Vodafone διετέλεσε και πρόεδρός της; Mήπως το αποσιώπησαν ή το υποτίμησαν και αυτό;....
'
To άρθρο είναι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: