ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.7.08

Ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ "ΚΑΠΟΙΑ" ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ



Οι νέοι και οι νέες της ΟΝΝΕΔ, στο πλαίσιο του φεστιβάλ της Οργάνωσης, στην Αρχαία Ολυμπία, με θέμα «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ» παρέδωσαν τρεις δεξαμενές νερού ειδικού τύπου χωρητικότητας 45 κυβικών μέτρων, ικανές για λήψη νερού από επίγεια μέσα και ελικόπτερα, καθώς και δέκα ποτίστρες για την άγρια πανίδα της περιοχή.

Η πρωτοβουλία αυτή της ΟΝΝΕΔ, όπως δήλωσαν στελέχη της, θέλει να δείξει την ευαισθησία της στην πολύπαθη από τις πυρκαγιές Ολυμπία, τη στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον της.

Πηγη Ναυτεμπορική

ΣΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ...ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.
ΑΦΟΥ......"ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ" ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: