ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.7.08

ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ Τρωκτικό..............
http://troktiko.blogspot.com/2008/07/siemens-nokia-siemens.html

Η μικρή μας έρευνα κατέληξε ότι ολόκληρη η "πίτα" των τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας αναπόφευκτα μετά τις συγχωνεύσεις εταιρειών αλλά και της ανάπτυξης των νέων τεχνολογιών , βρίσκονται στα ίδια χέρια αυτών που έχουν "βάλει" στο "χέρι" το ίδιο το κράτος. Οι συνεργασίες είναι παλιές μεταξύ siemens -Nokia- Intracom (ericson) ,και οι συγχωνεύσεις συνεχίζονται εν έτη 2008 με σκοπό πάντα η "πίτα" να είναι στα χέρια τους αφού αυτοί που υπογράφουν είναι οι "συγχωνευμένοι".
  • Στις 13 Νοεμβρίου 2006 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την προτεινόμενη συγχώνευση της Νokia με τον τομέα εξοπλισμού δικτύων της Siemens AG.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=60029

• Η Nokia ανακοίνωσε συνεργασία με τη Sony Ericsson για DVB-H
διασυνδεσιμότητα.
http://www.telecomtimes.gr/?action=newsletter&disp_issue=2
  • Ανάμεσα στις σημαντικότερες ανακοινώσεις συνεργασιών ήταν αυτές της Nokia τόσο με τη Sony Ericsson για DVB-H διασυνδεσιμότητα όσο και με τη Vodafone, με στόχο οι δύο εταιρείες να ενδυναμώσουν την πλατφόρμα των Series 60 κινητών στο portfolio συσκευών της Vodafone.

http://www.kiniti.gr/?action=article&disp_issue=23&col=19&id=659

  • Από τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο ΟΤΕ επί νέας διακυβέρνησης οι Siemens, Intracom, Ericsson και ΑΝΚΟ είναι οι κυρίαρχοι στον Οργανισμό και, εξ όσων φαίνεται από την έκθεση, δρουν ανεξέλεγκτες σε όποιον τομέα επιθυμούν. http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=13224976

Δεν υπάρχουν σχόλια: