ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.08

ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙ! Πότε ξεκινάει το Σιωνιστικό σχέδιο?

πηγή:ΑΞΙΑ

Νέα Υόρκη, έτος 2012. Αεροδρόμιο JFK. Έξοδος ελέγχου χειραποσκευών. Όλοι οι επιβάτες προσέρχονται 20 λεπτά πριν αναχωρίσουν με την πτήση που έχουν επιλέξει ως προορισμό του χωρίς να έχουν το άγχος της καθυστέρισης και του ελέγχου.

Οι διαδικασίες δεν θυμίζουν σε τίποτα το «πρόσφατο παρελθόν» με τις ατέλειωτες ουρές ελέγχου σε διαφορετικές φάσεις. Ουδείς υποβάλλεται σε αυτό τον εξοντωτικό έλεγχο. Σε μόλις είκοσι λεπτά έχεις επιβιβαστεί στο αεροπλάνο σου.

Με μια βασική διαφορά.

Η εικόνα που αντικρύζεις πλέον μοιάζει να ξεπηδά σαν μέσα από οργουελική περιγραφή. Όλοι οι επιβάτες - πολίτες προχωρούν ως άβουλα όντα με ένα πλαστικό χαμόγελο και όλοι υποχρεωτικά φορούν ένα ειδικό βραχιολάκι στο χέρι... Αυτό το «βραχιολάκι-ταυτότητα» φέρει μέσα όλα εκείνα τα (απαραίτητα ή όχι) στοιχεία που χρειάζονται να γνωρίζουν οι αρχές ασφαλείας αλλά και οι μυστικές υπηρεσίες των μεγάλων κρατών και κυρίως των ΗΠΑ.

Τα στοιχεία περιλαμβάνουν από την ομάδα αίματος σου, τις πολιτικές απόψεις σου, τις ασθένειες σου, τις ευαισθησίες σου, τις προτιμήσεις σου... Ένα κανονικό ψυχογράφημα δηλαδή. Φυσικά κυριαχούν στα στοιχεία για το ποινικό σου μητρώο, μέχρι τις τελευταίες μετακινήσεις από και προς τη χώρα σου που περιλαμβάνονται με κάθε λεπτομέρια.

Υπάρχουν μέσα τα πάντα!

Δεν υπάρχει στοιχείο της ζωής σου που δεν αναγράφεται ως «πληροφορία» μέσα σε αυτό το ειδικό βραχιολάκι που σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη για λίγες ώρες καταδυναστεύοντας όμως και καταστέλλοντας κάθε προσωπικό δεδομένο παραβιάζοντας -και μάλιστα με τον πιο βάναυσο τρόπο- κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Για αυτό το ειδικό και περιέργο «βραχιολάκι» σήμερα φέρνει στη δημοσιότητα η «Α» αποκλειστικές πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι ήδη η ΗΠΑ έχουν ανάψει το πράσινο φως για την τελειοποίηση του ώστε να μπορεί να συμπεριλάβει τα πάντα ως data και πολύ γρήγορα να τεθεί σε εφαρμογή λειτουργία.

Σύμφωνα με όσα αποδεικνύει η αληλλογραφία που αποκαλύπτει η «Α» ήδη το υπουργείο εσωτερικής ασφαλείας των ΗΠΑ βρίσκεται σε συνεννόηση και συνεργασία με εταιρία που εδρεύει στο καναδά και εξιδεικεύεται στην κατασκευή τέτοιων μηχανισμών ασφαλείας.

Ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικής ασφαλείας εξέφρασε μεγάλο ενδιαφέρον για το επονομαζόμενο «βραχιόλι ασφαλείας», το οποίο μεταξύ άλλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους επιβάτες των αεροπορικών γραμμών.

Το συγκεκριμένο βραχιόλι μπορεί να αντικαταστήσει την οποιδήποτε κάρτα επιβίβασης, περιέχει όλες τις προσωπικές πληροφορίες του επιβάτη, είναι συνδεδεμένο με τις αποσκευές του κάθε επιβάτη και το πιο σημαντικό μπορεί να ακινητοποιήσει ολοκληρωτικά για μερικά λεπτά ύστερα από σχετική εντολή αυτόν που το φοράει σε περίπτωση που κριθεί ύποπτος ή έχιε περίεργη σημπεριφορά. Η ηλεκτρονική αυτή «ταυτότητα-βραχιόλι» μπορεί να φοριέται από κάθε επιβάτη μέχρι την στιγμή της αποβίβασής του.

Ουσιαστικά αποτελεί ένα χρηματοδοτούμενο από την κυβέρνηση GPS, το οποίο περίεχει προσωπικές, και απόρρητες πληροφορίες(ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα) του επιβάτη, ο οποίος αν ξεφύγει από την τάξη έχει την δυνατότητα να του προκαλέσει ηλεκτροσόκ, κρατώντας τον ακινητοποιημένο για μερικά λεπτά.

Μια διαδικασία που τελευταία έχουμε δει στις οθόνες μας ούκ ολίγες φορές να επαναλαμβάνεται σε Αμερική Καναδά και Αυστραλία από υπαλλήλους αεροδορμίου με υπερβάλλοντα ζήλο σε ανθρώπους που δέχτηκαν περισσότερα από 25.000 volt από το ειδικό μηχάνημα που κρατούν αστυνομικοί και υπάληλοι ιδιωτικών εταιριών που έχουν αναλάβει την φύλαξη κάποιων πόστων. Ποιος δε θυμάται την έγκυο γυναίκα που τις πέρασαν στο σώματ ης χιλλιάδες volt ή το άτυχο άντρα που έχασε τη ζωή του από ένα τέτοιο ηλεκτροσόκ σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την επιστολή ( ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΕΛ1 - ΣΕΛ 2) απου επέστειλε αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου ασφαλείας- και την οποία σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας- ο Paul S. Ruwaldt της διεύθυνσης Επιστήμης και Τεχνολογίας, στο τμήμα της έρευνας και της ανάπτυξης, προς τον άνθρωπο που σχεδίασε την συσκευή και με τον οποίο είχε προηγουμένως συναντηθεί στις 18 Ιουλίου 2006, γράφει μεταξύ άλλων: «...εμείς (σ.σ. η ομοσπονδιακή κυβέρνηση) ενδιαφερόμαστε για το βραχιόλι ασφαλείας και περιμένουμε την έγγραφή σας πρόταση». Να σημειωθεί ότι αυτό το ειδικό βραχιόλι ταυτότητα ήδη πειραματικά χρησιμοποιείται για την μεταφορά βαρυποινήτων αλλά και από τον αμερικανικό στρατό. Σε άλλο σημείο της επιστολής ο αμερικανός αξιωματούχος, αναφέρει ότι το υπουργείο Εσωτερικής ασφαλείας «βλέπει την συγκεκριμένη συσκευή να χρησιμοποιείται πέρα από την μεταφορά κρατουμένων, έλεγχο κρατουμένων και στρατιωτικών δυνάμεων ασφαλείας, παράλληλα και βελτίωση της ασφάλειας στους ταξιδιώτες των αεροπορικών αερογραμμών.

Εκείνο που ζητά ο αμερικανός από τον παραλήπτη της επιστολής, είναι -στην περίπτωση που αποφασιστεί να χρηματοδοτηθεί το συγκεκριμένο project- ένα χρονοδιάγραμμα στο οποίο η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για την πειραματική της εφαρμογή.

Αποκλειστικές πληροφορίες της «Α» αναφέρουν όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι ήδη η φάση της έρευνας από το 2006 έχει προχωρήσει τόσο που εξετάζεται πειραματικά το ενδεχόμενο -προκειμένου αν μελετηθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις- να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλη κλίμακας κυκλοφορία ενώ ήδη έχει ανοίξει διάλογος και συζήτηση με γνωστές μεγάλες - και όχι μόνο αμερικάνικες αεροπορικές - εταιρίες που θα υποχρεώνουν με ειδική συμφωνία κατά την αγορά του εισητηρίου τους πελάτες επιβάτες να φέρουν στο χέρι τους αυτό το «βραχιολάκι ταυτότητα». Εξετάζονται δε διάφορα επικοινωνιακά τρικ ώστε να το πλασάρουν με τις λιγότερες δυαντές αντιδράσεις.

http://www.greekamericannewsagency.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: