ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.12.08

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Η Ισραηλινή πολεμική μηχανή εξαπολύει κύματα φονικών επιθέσεων εναντίον αμάχων Παλαιστινίων στην Λωρίδα της Γάζας. Ως τώρα (28/12/08) θρηνούν άνω των 230 νεκρών και 800 τραυματιών. Και ο αριθμός αυξάνει όσο οι άνθρωποι της Γης αδιαφορούν. Οι Παλαιστίνιοι –οι πανάρχαιοι αυτοί Έλληνες πληρώνουν –όπως κι’ εμείς- την αγάπη τους για την Ελευθερία. Το έγκλημα τους είναι το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ» Το Ισραήλ σφετερίσθηκε μετά τον Β! ΠΠ τα Παλαιστινιακά εδάφη. Οι άνομοι Εβραίοι φόνευσαν, έκαψαν και εξεδίωξαν δια πυρός και σιδήρου τους εντοπίους, όπως έκαναν οι Τούρκοι στην Κύπρο και στην Μ. Ασία.

Οικειοποιήθησαν τη γη και τις περιουσίες τους και σαν να μην έφθανε αυτό, τώρα τους σκοτώνουν και τους εκδιώκουν και από τις ελάχιστες γωνιές της . Όσοι δεν φύγουν θα σκοτωθούν. Άνθρωποι ψυχροί εγκληματίες, χωρίς ήθος, χωρίς συναίσθημα, χωρίς αρχές, απέκτησαν την απόλυτη τεχνολογική δύναμη και έριξαν τους Παλαιστινίους στο ανθρωποσφαγείο του ολέθρου. Και όλα αυτά με την εγκληματική υποστήριξη των ΗΠΑ και την υποκριτική κάλυψη της Ε. Ε. Αφού δεν μπόρεσαν να τους καταβάλλουν με τα όπλα , μετά τον θάνατο (λένε δολοφονία) του φυσικού τους ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ εδίχασαν το Κίνημα Αντιστάσεως (Φατάχ και Χαμάς) Η Φατάχ στην Δυτική Όχθη συνθηκολόγησε με τις κατοχικές δυνάμεις , ενώ η Χαμάς στην Γάζα ανθίσταται μέχρις εσχάτων.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τα μαρτύρια και τη δυστυχία αυτού του λαού. Τώρα κάνουν πράξη τη ρήση της Βίβλου : «Και θα εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων…και θα εξολοθρεύσω τους Κρητικούς…και θα γίνει η Κρήτη βοσκή προβάτων» Οι Παλαιστίνιοι , οι πανάρχαιοι Πελασγοί και Αχαιοί της Κρήτης και της Κύπρου, σε λίγο δεν θα υπάρχουν, όπως τόσα και τόσα Ελληνικά φύλλα. Και η παγκόσμια συνείδηση είναι ναρκωμένη νεκρή και ναρκωμένη.

Τώρα που έσβησε η φωνή του νομπελίστα Χάρολδ Πίντερ, ας φωνάξουμε όλοι μαζί:

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΩΡΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.

AMPHIKTYON

Δεν υπάρχουν σχόλια: