ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.08

Έγινε και αυτό!!!

Σε μια χώρα με τόσες ανοικτές υποθέσεις σκανδάλων να διερευνούνται από τη δικαιοσύνη και που οι δικαστές προσκαλούνται από τον πρωθυπουργό* να τον επισκεφτούν στο Μέγαρο Μαξίμου και αυτοί προσέρχονται, αντί να τον στείλουν στο διάολο, τίποτα καλό δεν μπορούν να περιμένουν οι πολίτες της…

* Από in.gr: "Συνάντηση με τους εκπροσώπους των έξι ενώσεων Δικαστών και Εισαγγελέων είχε την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης Σωτήρη Χατζηγάκη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε ότι πρόκειται για εθιμοτυπική συνάντηση τονίζοντας ότι είναι πρώτη φορά που πρωθυπουργός δέχεται εκπροσώπους των ενώσεων δικαστών και εισαγγελέων.
Ανέφερε ακόμη ότι η συνάντηση έχει σημασία καθώς η κυβέρνηση θέλει να υπογραμμίσει το σεβασμό στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης."

monahikoslikos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!