ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.12.08

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ……ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ» ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :ΟΜΠΑΜΑ: ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ... Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ" ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ …… ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ …ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΜΠΑΜΑ

Άμαχος πληθυσμός σκοτώνεται στην Γάζα από τις βόμβες των Ισραηλινών…

…και ο «δημοκρατικός» Ομπάμπα συνεχίζει αδιάφορος τις διακοπές του στην Χαβάη!!!

Η πολεμική αεροπορία και η αεροπορία στρατού του Ισραήλ εξαπέλυσαν επιδρομές για δεύτερη συνεχή ημέρα στη Λωρίδα της Γάζας, κλιμακώνοντας ακόμα περισσότερο την επίθεση εναντίον της Χαμάς, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 300 Παλαιστινίων και τους τραυματισμούς άλλων 750, στην αιματηρότερη ημέρα της σύγκρουσης Ισραήλ και Παλαιστινίων τα τελευταία 60 χρόνια. Ο στρατός του Ισραήλ ενισχύει συνεχώς μονάδες τεθωρακισμένων και πεζικού κατά μήκος της μεθορίου με τη Λωρίδα της Γάζας.Από την άλλη, οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής συνεχίζουν απτόητες … τις διακοπές του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: