ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.12.08

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΦΟΔΟ (Νοιώθουμε περήφανοι για τον Giulietto Chiesa!)

Ο ισραηλινός Γολιάθ έδειξε, για μία ακόμη φορά, το πώς θέλει να μεταχειρίζεται τον Παλαιστίνιο Δαυίδ: με εξόντωση.
Το αποτέλεσμα της επίθεσης: πέραν των 250 νεκρών, μεταξύ αθώων πολιτών και ξεπερνούν τους 500 οι τραυματίες. Υπερσύγχρονα πολεμικά αεροπλάνα και πύραυλοι, εναντίον καλάσνικοφ. Υπερσύγχρονη τεχνολογία εναντίον φτωχών και άοπλων ανθρώπων.
Τώρα θα ακούσουμε τη συνηθισμένη χορωδία: ναι, αλλά η Χαμάς έριχνε ρουκέτες στο Ισραήλ.
Πιθανότατα, ναι έτσι είναι.
Απολογισμός των παλαιστινιακών ρουκετών: ένας νεκρός.
Θα ειπωθεί πως η λογιστική των νεκρών είναι κάτι άθλιο.
Αλλά, αυτό να πάτε να το εξηγήσετε στις μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους στο βομβαρδισμό του εισβολέα Γολιάθ.
Να πάτε να το εξηγήσετε στους Παλαιστίνιους που είδαν να τους αρπάζουν τη γη τους και που τώρα δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να την κοιτούν από μακριά, γιατί είναι από έναν τοίχο.
Αλλά, για εμάς τους Ευρωπαίους, τους πολιτισμένους και (για ακόμη λίγο) νικητές, υπάρχει έναν και μοναδικό τοίχος, εκείνος του Βερολίνου, που θυμόμαστε μέχρι ναυτίας.
Θα ειπωθεί ότι η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση. Αλλά, κέρδισε τις εκλογές.
Πρέπει να το εξηγήσουμε.
Θα ειπωθεί – στην προσπάθεια εξήγησης – ότι οι Παλαιστίνιοι είναι κακοί και αντιδημοκράτες, ενώ οι ισραηλινοί είναι καλοί και δημοκρατικοί.
Δηλαδή, θα κατασκευάσουμε ρατσισμό. Τον πιο βρώμικο και ανυπόφορο ρατσισμό.
Giulietto Chiesa
, 27 Δεκέμβρη 2008

*
Ποιος είναι αυτός ο Giulietto Chiesa, που διασώζει την ευρωπαϊκή αριστερά, η οποία μέρα με τη μέρα γίνεται πιο αμερικανόφιλη;
Στέλεχος του ιστορικού Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, του Ενρίκο Μπερλίνγκουερ, δημοσιογράφος της “Unità”, της ιστορικής εφημερίδας του ΚΚΙ. Γεννημένος το 1940, μια ζωή αγώνες…
Σήμερα Ευρωβουλευτής, αλλά από το 2007 στην Σοσιαλιστική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δεν ακολούθησε στην αποχώρηση τον νεκροθάφτη της ιταλικής αριστεράς Walter Veltroni.
Αυτή την τελευταία φράση, την απευθύνουμε στους θιασώτες του εκσυγχρονισμού (τον πλήρωσε στην Ελλάδα η αριστερά και ο λαός τον δήθεν “εκσυγχρονισμό”), αλλά και σ’ αυτούς που ξεχνούν ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει στη Σοσιαλιστική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ερωτοτροπούν με τις πολιτικές εξαθλίωσης του Δημοκρατικού Κόμματος, που έγινε στην Ιταλία για να μπει τέλος σε κάθε αριστερή προοπτική.
Λοιπόν, εμείς είμαστε με τον σύντροφο (με όλη τη σημασία της λέξης) Giulietto Chiesa, με τη Χαμάς, που επέλεξε με τις πιο δημοκρατικές διαδικασίες ο Λαός της Παλαιστίνης (εκλογές που δεν αμφισβήτησε κανένας και που διεξήχθηκαν με παρατηρητές από την Ε.Ε.) και με τον ηγέτη της
Χάλεντ Μεσάαλ.
Για να γίνει κατανοητό, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ!
** Περισσότερα για τον Giulietto Chiesa:
-
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
- Προσωπική ιστοσελίδα
E' AGGRESSIONE GENOCIDA, MA I GIORNALI LA CHIAMANO OFFENSIVA - 27/12/08
Il Golia israeliano ha dimostrato ancor una volta come intende trattare il Davide palestinese: massacrandolo. Bilancio dell'aggressione: oltre 250 morti tra la popolazione civile, oltre 500 feriti. Caccia e missili contro kalashnikov. Raffinatezze tecnologiche contro povera gente inerme. Adesso si sentirà il solito coro: ma Hamas tirava i razzi su Israele. Probabile, anzi vero.
Bilancio dei razzi palestinesi: un morto. Si dirà che la contabilità dei morti è cosa miserabile. Ma andatelo a spiegare alle mamme che hanno perso i loro figli nel bombardamento del Golia aggressore. Andatelo a spiegare ai palestinesi che si sono visti portare vie le loro terre e che adesso non possono neanche più vederle perchè sono dietro a un muro. Ma, per noi europei, civilizzati e (ancora per poco) vincitori, esiste solo un muro, quello di Berlino, da ricordare fino alla nausea.
Si dirà che Hamas è organizzazione terrorista. Ma aveva vinto le elezioni. Bisogna spiegarselo.
Si dirà - per spiegarselo - che i palestinesi sono cattivi e antidemocratici, mentre gli israeliani sono buoni e democratici.
Cioè si fara del razzismo. Dello sporco, intollerabile razzismo.
Giulietto Chiesa

Δεν υπάρχουν σχόλια: