ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.10

Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ! Ο Σωτήρας μας!...

Γράφει το Ζιζάνιο
  
Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ), βρήκες τον μπελά σου από τον νέο Γραμματέα, τον Μιχάλη Καρχιμάκη. Σε κατηγορεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι είσαι υπεύθυνος για την γκάφα της διακαναλικής και για την εκλογολογία που έχει φουντώσει και η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει βοηθήσει δημοσκοπικά όσους ξεκίνησαν φαβορί και τώρα βρίσκονται στην τρίτη θέση.
Το κακό είναι ότι ο νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έχει και ένα σύμμαχο τον Χρήστο Παπουτσή (αύριο-το πολύ μεθαύριο θα εμφανισθεί και η Μαριλίζα να συμπαρίσταται στους Παπουτσή-Καρχιμάκη).
Μην φοβάσαι τίποτε Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ), εκτός από τον Παύλο Γερουλάνο, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, την Ρεγγίνα Βάρτζελη, τον Γιώργο Πετρουλάκη και τον Δημήτρη Στεφάνου, σε στηρίζουμε και εμείς.
Όσο σκέφτεσαι και επιβάλεις πράγματα, όπως η διακαναλική και ο θόρυβος για πρόωρες εκλογές, που φέρνουν πιο κοντά την στιγμή που θα απαλλαχθούμε από τον ΓΑΠ.
Είσαι ο άνθρωπος μας! Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: