ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.10

H Greenpeace πανηγυρίζει ότι νίκησε ... στον Αστακό.. ΑΠΟΔΕΙΞΗ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ

Η Greenpeace είχε ταχθεί ενάντια στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο LPG στον Αστακό από τις πρώτες κιόλας μέρες, αφότου ανακοινώθηκε η συνεργασία με το Κατάρ. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών, η συγκεκριμένη μονάδα ήταν ρυπογόνος, επικίνδυνη για την ασφάλεια των κατοίκων και υπερτιμημένη ως προς τα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη για την εθνική οικονομία και την τοπική κοινωνία.
Ευτυχώς τελικά το σχέδιο ναυάγησε.Προφανώς, μας ικανοποιεί μία τέτοια εξέλιξη. Η ικανοποίηση αυτή δεν μπορεί όμως παρά να αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, καθώς αποτυπώνει την πρόθεση της κυβέρνησης να:
o Κινηθεί στα όρια της αντισυνταγματικότητας σε μία σπασμωδική προσπάθεια να προσελκύσει επενδύσεις, δημιουργώντας έτσι ένα επικίνδυνο προηγούμενο.
o Ακυρώσει κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που έχει πάρει μέχρι τώρα στο πλαίσιο της πράσινης ανάπτυξης.
o Υποθηκεύσει το μέλλον μίας ολόκληρης περιοχής (Ν. Αιτωλοακαρνανίας), στο όνομα της εξόδου από την οικονομική κρίση.
Η αρνητική αυτή εξέλιξη για την κυβέρνηση, έστω και έμμεσα, αφήνει ένα περιθώριο αισιοδοξίας ότι τελικά η Ελλάδα θα μπει σε μία πράσινη τροχιά ανάπτυξης. Η κυβέρνηση απέτυχε να υλοποιήσει μία επικίνδυνη επένδυση σε εισαγόμενα ορυκτά καύσιμα, ίσως όμως έτσι αντιληφθεί ότι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι οι πραγματικά αποδοτικές επενδύσεις, πολύ απλά γιατί βάζουν τον Έλληνα πολίτη στον επίκεντρο της αναπτυξιακής προσπάθειας.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναρτήθηκε από ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ στις 4:40 π.μ.
1 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
Το Υπουργικό Συμβούλιο της Αλβανίας αποφάσισε να κάνει τη χώρα «σκουπιδότοπο» της Ιταλίας

Μπροστά στην οικονομική κρίση, που πλήττει τη χώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ, ανεβάζοντας το εξωτερικό χρέος στα 430 δισεκατομμύρια ευρώ, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με ορθόδοξους και ανορθόδοξους τρόπους για να απαλύνει την οικονομική αλλά και πολιτική κρίση, που εδώ και δύο χρόνια μαστίζει τη χώρα.
Πριν από λίγες μέρες η Αλβανία είπε ναι χωρίς κανένα όρο στους επενδυτές του Κατάρ αφού με την Ελλάδα δεν τα βρήκαν. Οι Καταρινοί βρήκαν στην Αλβανία και το χώρο και φθηνό εργατικό δυναμικό για την κολοσσιαία ενεργειακή επένδυση των 2,5 δις ευρώ.

Δεν είναι πρώτη φορά που η ΕΛΛΑΔΑ θα γινόταν δέκτης ακόμα και καρκινογόνων αποβλήτων, που όχι μόνον δεν έχουν επεξεργαστεί κατάλληλα, αλλά έχουν μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο έλεος των καιρικών φαινόμενων κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι την απόφαση της για την επένδυση στον ΑΣΤΑΚΟ την στήριζε σε άρθρο νόμου για την Προστασία των επενδύσεων FAST TRUCK . Στην απόφαση ΔΕΝ αντέδρασαν η αντιπολίτευση, ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ οι οικολόγοι και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις ζητώντας από τον πρωθυπουργό ν’ αναβάλει την απόφασή του. Ο ΓΑΠα, όχι μόνον επέΜΕΝΕ στην πρωταρχική του δέσμευση με τον QATAR-αμενο ομόλογό του, αλλά κατηγορεί κι από πάνω τους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ, απαντώντας παράλληλα ότι θα δεχτούν κυρίως ανακυκλώσιμα είδη ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ QATAR-αμενης ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΠΟΥΣ .(Όσο για τουρισμό ξεχάστε το)
ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΙΠΩΝ .( Ηδη την πληρώνουμε στα τιμολόγια της ΔΕΗ λόγο καύσεως ρυπογόνου λιγνίτη )
( ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ). (τέλος πάντων)
ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο φερόμενος ως = ΑΦΕΛΗΣ= ΓΑΠας ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΕΙΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΤΟΥΣ QATAR- αμενους ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ GAPα .

ΚΑΙ καθώς ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ 1990 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ εισάγοντας ΑΤΕΛΩΣ ΑΛΒΑΝΟΕΙΔΗ ΚΤΗΝΗ.
Εις απάντηση αυτού ΟΙ ΜΗ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ εναπομείναντες ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ.

ΠΗΓΗ HEIL GAP
24 Οκτωβρίου 2010 5:56 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Vаluable infοгmatiοn. Lucκу mе І founԁ yοur web site by chance, аnd Ι am ѕuгprisеԁ why
thiѕ aссіԁent dіdn't took place in advance! I bookmarked it.

Also visit my web-site - cars for cash