ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.10

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΩΡΓΟ"!!! ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ

Ο Μακιαβέλι της ελληνικής πολιτικής σκηνής έριξε την ιοβόλο δήλωση του για να σώσει την οικτρή περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο κατά την περίοδο 90-93. Ο λόγος για τον εφιάλτη της πολιτικής κ. Μητσοτάκη Κ. ο οποίος έτεινε χείρα πολιτικής εμπιστοσύνης στον συνεχιστή της πολιτικής απάτης Γ. Παπαπανδρέου προφανέστατα λόγω της ταύτισης των με την ΠΟΛΙΤΙΚΉ απάτη η οποία τους διακρίνει δυστυχώς και τους δύο πολιτικούς άνδρες..ο θεός να τους κάνει.... .
Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη στον δημοσιογράφο Παπαχελά ..."...στηρίζω τον Γιώργο...."
Μια δήλωση η οποία είναι προφανές ότι αποσκοπεί δια μέσω αυτής της συμπαράστασης στο έργο της αποδόμησης και της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής της χώρας  ΠΟΥ ΤΕΛΕΊΤΑΙ από τον νυν Πρωθυπουργό Παπανδρέου να λειτουργήσει ως μέσον εξαγνισμού της επάρατης τριετίας από τον ίδιο που είχε ως σημαία της πολιτικής του τον ακροδεξιό φιλελευθερισμό.

ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ..... ΣΕ ΕΘΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ............

1 σχόλιο:

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ
Και να τη θάψει, κόρη βρυκόλακα είναι, άρα ξέρει να βρυκολακιάζει κι' αυτή. Οι εκτιμήσεις μου είναι ότι το "κόμμα" της Ντόρας ΜητσοτακοΜπακογιαννοΚούβελου, είναι ένα σκαλοπάτι, μαζί με άλλα που έχουν φανεί σαν ταυτόσιμη πολιτική με ΠΑΣΟΚ, για το πολύ πιθανό ενδεχόμενο σθγχώνευσής της με το ΠΑΣΟΚ.
Να μη ξεχνάμε ότι ο Μητσοτάκης είναι ο ορισμός του αμοραλισμού παγκοσμίως και ότι κάνει, το κάνει μελετημένα, με συγκεκριμένο σκοπό τη κατάληψη της εξουσίας.