ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.10

Έφτασε η ώρα της πληρωμής κύριε Παπανδρέου

Εκβιαστικά διλήμματα έθεσε ο πρωθυπουργός της χώρας κύριος Παπανδρέου ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου, η οποία έχει λάβει το χαρακτήρα εθνικού δημοψηφίσματος, σχετικά με τη νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό της πολιτικής του μνημονίου.

Πανικόβλητος ο πρωθυπουργός ακολούθησε την τακτική του εκφοβισμού στη διακαναλική συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, χρησιμοποιώντας το διακύβευμα των πρόωρων εκλογών στη βάση της λογικής πώς η πολιτική που ακολουθεί η... κυβέρνηση είναι μονόδρομος. Η ανάδειξη του διλήμματος «μεταρρύθμιση ή πτώχευση», ως της μόνης λύσης για το ξεπέρασμα της κρίσης, έγινε στην προσπάθεια ανατροπής του δυσμενούς για την κυβέρνηση κλίματος, καθώς σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο ήττας για τον κυβερνητικό σχηματισμό.

Ζητά την ψήφο του εκλογικού σώματος ο κύριος Παπανδρέου προκειμένου να λάβει νέο πακέτο επώδυνων μέτρων εναντίον του Έλληνα πολίτη. Μέτρα που συνεπάγονται πρωτόγνωρη λιτότητα για τον εργαζόμενο και το συνταξιούχο, που στοχεύουν στην περαιτέρω λεηλασία του εισοδήματός του, νέα επίθεση στα ασφαλιστικά του δικαιώματα, νέους φόρους, εκ νέου παράταση του επικαιροποιημένου μνημονίου.

Μέτρα που υποθηκεύουν την περιουσία του ελληνικού λαού και οδηγούν τη χώρα στην πλήρη υποδούλωσή της στα παγκόσμια οικονομικά συμφέροντα, στο διεθνές πιστωτικό σύστημα και το διεθνή οικονομικό έλεγχο. Μέτρα που αποσκοπούν στην εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και ενισχύουν τις κατασταλτικές δυνάμεις του αστυνομικού κράτους προκειμένου να επιβάλλουν σιδηρά πειθαρχία στην τήρηση των κανόνων που το ΔΝΤ και η ΕΕ επιτάσσουν φορτώνοντας τα βάρη της κρίσης στην πλάτη του λαού.

Ζητά παράταση χρόνου ο κύριος Παπανδρέου για την εφαρμογή μιας πολιτικής που διογκώνει τις κοινωνικές ανισότητες, υπονομεύει τη συλλογική δράση, αναιρεί την αυτονομία και αυθυπαρξία του πολίτη καθιστώντας τον έρμαιο της πολιτικής εξουσίας και εγγυάται την επιστροφή στο πανίσχυρο αυταρχικό κράτος.

Είχε λησμονήσει όμως ο κύριος Παπανδρέου ότι η εγκυρότητα των πολιτικών αποφάσεων συνδέεται άρρηκτα με τις αποφάσεις των πολιτών. Η προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού με την καταπάτηση όλων των προεκλογικών του δεσμεύσεων, η προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης μέσα από τους μηχανισμούς προπαγάνδας, τον έλεγχο των ΜΜΕ και τη λογοκρισία, η αδρανοποίηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων και η αποχή τους από συλλογικά οργανωμένες δράσεις, απέτυχαν οικτρά.

Οι τακτικές του κοινωνικού αυτοματισμού, η πολιτική του διαίρει και βασίλευε με τη στροφή της μιας κοινωνικής ομάδας εναντίον της άλλης δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις αποδεικνύουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού τίθεται κατά της φιλελεύθερης πολιτικής της κυβέρνησης του μνημονίου και της τρόικας. Ο Έλληνας πολίτης αποδεικνύει ότι παρ’ όλες τις δυσμενείς γι’ αυτόν συνθήκες, διαθέτει υψηλά επίπεδα αυτοσυνείδησης, κριτικό πνεύμα, ικανότητα προβληματισμού, διορατικότητα όσον αφορά στο μέλλον αυτής της χώρας, πλήρη γνώση της κοινωνικής και πολιτικής πραγματικότητας και δυναμική για να σταματήσει την πολιτική βαρβαρότητα.

Οι κινήσεις εμφανούς πολιτικής σκοπιμότητας που πραγματοποιούνται προεκλογικά απ’ τη δωσίλογη κυβέρνηση του μνημονίου, είναι πολιτικές που το οργισμένο εκλογικό σώμα θα αποδοκιμάσει. Οι πολιτικές όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην των πολιτών, που οι αριθμοί ευημερούν αλλά οι πολίτες χρεοκοπούν ανήκουν σε ανεξέλεγκτα απολυταρχικά συστήματα και δε θα βρουν πεδίο εφαρμογής.

Οι πολίτες δε θα νομιμοποιήσουν τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του μνημονίου και της τρόικας.

Η λαϊκή δυσαρέσκεια θα βρει διέξοδο και θα εκφράσει τη δικαιολογημένη οργή της, θα βρει το δρόμο της ενότητας και θα ταρακουνήσει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Θα καταστήσει υπόλογη τη δωσίλογη κυβέρνηση στο λαό, για την άτακτη υποχώρησή της απέναντι στα ληστρικά συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών μας, για το καθεστώς της επιτήρησης και την κατοχή που επέβαλλαν στη χώρα μας.

Ο χειρότερος εφιάλτης της κυβέρνησης έγινε πραγματικότητα. Οι πολίτες αφυπνίστηκαν, είναι ακόμα ζωντανοί, όρθιοι και αδούλωτοι. Δεν κατάφεραν να τους κάμψουν, να τους υποδουλώσουν, να τους χειραγωγήσουν.

Τα εκβιαστικά διλήμματα της κυβέρνησης δε θα περάσουν. Την ώρα της κάλπης θα είναι όλοι εκεί. Η περίοδος χάριτος παρήλθε κύριε Παπανδρέου. Τώρα είναι η ώρα της πληρωμής.

ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: