ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.10

ΠΑΣΟΚ: "ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ " ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ Ή Η ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ

Ο δημοσιογράφος του Alter κ. Α. Κωνσταντάτος πριν από λίγο έδωσε τις "προσωπικές"του πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ,στο οποίο όπως ανέφερε  φέρεται ότι το ΠΑΣΟΚ κρατά στα χέρια του μια μεγάλη δημοσκόπηση η οποία δείχνει ότι το εκλογικό σώμα έχει επηρεαστεί από το "δίλημμα" Παπανδρέου ΚΑΙ ΤΕΊΝΕΙ να ανταποκριθεί στο "κάλεσμα" του Πρωθυπουργού για "πολιτική σταθερότητα στην χώρα"

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ και αποκλείοντας την περίπτωση ότι  το ρεπορτάζ είναι παραπληροφορημένο από τα στελέχη της ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ και ότι δεν άπτεται της πιθανότητας ότι αποτελεί κοινό προπαγανδισμό , το αβίαστο συμπέρασμα το οποίο ανάγεται από την "μεταστροφή" του εκλογικού Σώματος ως αναφέρει και η "δημοσκόπηση" του ΠΑΣΟΚ είναι ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ συμπεριφέρεται ως ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ!!! .... και το χειρότερο ,.... ότι είναι επιρρεπής στους εκβιασμούς και στην προφανή πολιτική απάτη του Πρωθυπουργού.

Είναι απογοητευτικό αν πραγμνατικά είναι αληθινό αν  το  Σώμα τελικά ως φαίνεται μπορεί με έναν κοινό ΕΚΒΙΑΣΜΟ να οδηγηθεί σε αναστοχασμό και να εκμηδενίσει τα προφανή με έναν μιθριδατισμό άνευ προηγουμένου. Να λησμονήσει τον πολιτικό μαρασμό, την θεσμική ανεπάρκεια  τ,ην κοινωνική αναστάτωση ,το αβέβαιο μέλλον την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας την διασπάθιση ακόμα και τώρα του δημοσίου χρήματος, την ανεργία, τα λουκέτα , την μείωση μισθών και συντάξεων...... Είναι κρίμα να ακυρώνεται να απονευρώνεται και να πολτοποιείτε το μεγαλείο του ελληνικού λαού και η έμφυτη έξαρση του στους εκάστοτε αντεθνικούς κυβερνήτες και δη κατοχικούς μέσω ενός εκβιασμού από έναν τυχάρπαστο Πρωθυπουργό .....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Η "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ"..... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ "ΚΑΘΕΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: