ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.11

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

180 χρόνια από τη δολοφονία του αξεπέραστου Ιωάννη Καποδίστρια

 
Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη μέρα για την αναμενόμενη Επανάσταση των Ελλήνων κατά της Χούντας της Τρόικας και της Κατοχικής Κυβέρνησης, από την 27 Σεπτεμβρίου, θλιβερή επέτειο δολοφονίας του αξεπέραστου, του ευσεβή και ευφυή, του αγίου Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια, του ιδανικού Έλληνα Πολιτικού άνδρα, που όχι μόνο δεν καταδέχτηκε ποτέ να ζητήσει πληρωμή για τη θητεία και τις υπηρεσίες του, αλλά έδωσε ολόκληρη την περιουσία για τις ανάγκες του Κράτους και στο τέλος και την ίδια του τη ζωή, υπερασπιζόμενος αμετακίνητα τα σύνορα της ελεύθερης τότε Ελλάδος, που ήθελε εξοντωτικά να μειώσει η φιλότουρκη Αγγλία, η οποία έφτασε να τιμωρήσει ακόμα και τον Φιλέλληνα Πλοίαρχο του Αγγλικού Στόλου Κόδριγκτον για την «αποκοτιά» του στη Ναυμαχία του Ναυαρίνο!

   Στη μνήμη του αγαθού μας Κυβερνήτη, μπορούμε να ξαναπάρουμε την Ελλάδα μας πίσω! Στις 27 Σεπτεμβρίου! Πριν φτάσουμε και στην τωρινή συρρίκνωση των συνόρων που υποκρύπτεται πίσω από τον οικονομικό πόλεμο κατά των Ελλήνων, των παιδιών και της πατρίδας για τα οποία θυσιάστηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας!

   Στις 27 Σεπτεμβρίου! Ίσως αυτή να είναι η νέα Μεγάλη Ημέρα!

 

www.NOIAZOMAI.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: