ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.11

Αίσχος! Κι άλλα μέτρα λένε πως θα ζητήσει η τρόικα την επόμενη εβδομάδα

Στην κορύφωσή του βρίσκεται σήμερα το δράμα των νέων μέτρων καθώς στην κυβερνητική επιτροπή υπό τον Παπανδρέου, αναμένεται αφενός να σκύψουν το κεφάλι οι υπουργοί και να συμφωνήσουν με τη νέα σφαγή και αφετέρου να παίξουν την..... κολοκυθιά μεταξύ τους για το ποιος θα τα παρουσιάσει. Το χειρότερο όμως είναι ότι πολύ πιθανόν...
αυτά τα μέτρα που θα δημοσιοποιηθούν να μην επαρκούν και την επόμενη εβδομάδα η τρόικα να ζητήσει και μερικά παραπάνω! Αλήθεια, υπάρχει έστω και ένας σήμερα μέσα στο ΠΑΣΟΚ που να μην πιστεύει ότι θα καεί ο τόπος μετά τις επικείμενες ανακοινώσεις ;
Πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ
ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ