ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.11

Η ώρα της Επαναστατικής Κυβέρνησης πλησιάζει…


Και ενώ το έντρομο παλαιοκομματικό σύστημα καταρρέει, στους διαδρόμους και στα έδρανα της Βουλής ξεκατινιαζόμενο, και ενώ όλο πληθαίνουν οι φωνές αρχηγών και βαρόνων κομμάτων που ζητούν «οικουμενική κυβέρνηση», ο λαός δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Γυρίζει την πλάτη σε όλους αυτούς και με τις δημοσκοπήσεις, όσο πειραγμένες κι αν είναι, τους στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν τους εμπιστεύεται.
Ο ίδιος λαός έχει ήδη εκφράσει τη βούλησή του στις πλατείες και στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του καλοκαιριού: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
Αυτοί όμως, οι κηφήνες του λαού και του έθνους, δεν ακούνε το λαό! Και προσπαθούν να διασωθούν με τη σχεδία της «οικουμενικής τους κυβέρνησης», στην οποία μακάρι να ανέβουν το συντομότερο όλοι παρέα, να βουλιάξουν μαζί, να ησυχάσουμε μια ώρα γρηγορότερα!
Η απάντηση του λαού, σε όλους αυτούς τους άχρηστους που λεηλάτησαν και σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, που υπέγραψαν κατοχικά δάνεια και την άρση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, που μας καταδικάζουν καθημερινά στην πείνα, στην ύφεση και στην ανέχεια, πρέπει να είναι μια πραγματική κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, που δεν μπορεί να είναι άλλη από μια Επαναστατική Κυβέρνηση. Διότι οι κυβερνήσεις Εθνικής Σωτηρίας, αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία ή στο google, δεν έγιναν ποτέ από τους καταστροφείς, αλλά από τους Επαναστάτες!
Μία Επαναστατική Κυβέρνηση που θα συγκαλέσει Συντακτική Βουλή, η οποία θα ψηφίσει νέο πολίτευμα ΑμεσοΔημοκρατικό και θα παραδώσει την εξουσία στο λαό!
Μία κυβέρνηση Επαναστατική, αφοσιωμένη στην οδό της Πολιτικής Αρετής, που αδιάφθορη θα δικάσει και θα καταδικάσει τους απατεώνες, τα λαμόγια, τους κλέφτες και τους προδότες!
Αυτή είναι η μόνη σωτήρια διέξοδος που έχουμε να ακολουθήσουμε ως Έλληνες!
Και τι θα γίνει με την Ευρώπη; Μία είναι η απάντηση: αρκετά ανησυχούσαμε εμείς τι θα πει η Ευρώπη, τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης να ανησυχήσει στο τι θα πούμε εμείς…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υψώνουμε από αύριο στα μπαλκόνια μας την σημαία του ΜΑΥΡΟΥ!!!
ΜΑΥΡΟ στους απατεώνες, ληστές και λαμόγια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

ΈΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ!

ΜΑΥΡΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ !

ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΎΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ!

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΤΑΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ!

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ¨"ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΤΡΑΦΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΟΡΑΓΑΝ -ΕΠΙΔΕΞΙΑ- ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΑΣ.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ "ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ" ΠΕΝΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ....

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο HEIL GAP ( or mind the GAP) ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

http://www.triklopodia.com/2011/09/tin-triti-apokleismos-tis-voulis-me-oti.html

Την Τρίτη αποκλεισμός της Βουλής με ότι μέσο διαθέτουμε...να πέσουν ΤΩΡΑ

Posted by Τρικλοποδιά Ελλάδα, Κοινωνία, Τρικλοποδιά 11:36 μ.μ.

ΤΡΙΤΗ 27/9 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ&ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη 27/9/2011
Η τελευταία ευκαιρία κάθε Έλληνα έχει ημερομηνία. Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη που θα ψηφιστεί ο φόρος για τα...
ακίνητα μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ. Με αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα. Δώστε τέλος στην προδοσία. Όλη η Ελλάδα ενωμένη.
Διαδώστε το μήνυμα, με κάθε μέσο η ελπίδα είναι στα χέρια κάθε ενός ξεχωριστά.
lalipouli

Posted by Τρικλοποδιά on 11:36 μ.μ.. Filed under Ελλάδα, Κοινωνία, Τρικλοποδιά . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0
0 ΣΧΟΛΙΑ for Την Τρίτη αποκλεισμός της Βουλής με ότι μέσο διαθέτουμε...να πέσουν ΤΩΡΑ


Leave comment