ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.9.11

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ


ΒΙΝΤΕΟ: Ακούστε τις καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά που καίνε την κυβέρνηση

Είναι γνωστό ότι το μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κυρία Γεωργαντά έχει πλέον δημοσιοποιήσει τις καταγγελίες της περί πλαστότητας του ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ και το θέμα έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας  ενισχυμένης σαφώς και με τις εξαγγελίες benito για νέα αιμοδοσία των ήδη εξαθλιωμένων αποστραγγισμένων ελλήνων !!!

Το θέμα είναι ότι ακούσαμε με περισσό θράσος για άλλη μια φορά να εξαγγέλλεται η έρευνα της υπόθεσης μέσω εξεταστικών οι οποίες το μόνον έργο που έχουν επιδείξει έως και σήμερα είναι η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των πολιτικών ανομημάτων και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος ανεξάρτητα από όποιον αυτό έχει παραχθεί , εννωόντας ότι τα ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΑ κοπρόσκυλα προστατεύουν τα τζάκια τους ανεξάρτητα των κοκορομαχιών τους!! 


Η εν λόγω ανακοίνωση περί εξεταστικής έγινε αφού η ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ δημοσιοποίησε την καταγγελία της. όμως η ίδια η κυρία ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ισχυρίζεται μετά αποδείξεων τις οποίες διαθέτει ότι ενημέρωσε δια πρωτοκολλημένης επιστολής τόσο τον ίδιο τον ΓΑΠ όσο και τον πρόεδρο της Βουλής από το 2010 ..παρόλα αυτά ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΔΕΡΦΙΖΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ έθαβαν τις καταγγελίες ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και δεν ίδρωνε το αυτί τους να πάνε το θέμα στην δικαιοσύνη και στην βουλή παρά μόνον όταν το θάρρος της κυρίας ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ υπερκέρασε την σιωπή της χούντας ΠΑΣΟΚ και των συνεργατών των κατακτητών μας οι οποίοι χειραγώγησαν το έλλειμμα για να βάλουν πόδι στην χώρα μας με το επιχείρημα της απαίτησης του δανειστή σε μια χώρα που πάει στο γκρεμό λόγω αυξημένου ελλείμματος!!

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΘΕΙ  ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: