ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.12

Οι υπερωρίες στα κόμματα και τους Βουλευτές

komatavouleftesΒάλτε τέλος πάντων ένα τέλος σε αυτό τον παραλογισμό κύριε Πρωθυπουργέ. Δεν είναι δυνατόν να κρεμόμαστε από τα χείλη του κάθε Υπουργού της Φιλανδίας ,της Ολλανδίας, και άλλων χωρών για να πάρουμε την περιβόητη δόση και να δίνουμε λεφτά για υπερωρίες σε υπαλλήλους Υπουργείων που είναι αποσπασμένοι στα γραφεία των Βουλευτών και των Πολιτικών κομμάτων. Είδατε από μόνος σας πως αντιδράει ο κόσμος με τα χρήματα που δαπανιούνται στο όνομα των κομμάτων . Αλλά δεν μπορεί πριν ακόμη περάσει ο Φεβρουάριος να μεριμνούμε για !!! 45 ώρες υπερωρίες των υπαλλήλων και όπως προκύπτει μόνο για τους υπαλλήλους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να ΄΄μοιράζονται΄΄ 4.100 Ευρώ. Οι υπερωρίες αγγίζουν στο περίπου και τον μισθό που θα παίρνει σε λίγες ημέρες ένας πτυχιούχος με το νέο μνημόνιο το οποίο εσείς περάσατε από το Κοινοβούλιο. Εάν συνεχίσει όλη αυτή η ιστορία που έχει ξεκινήσει πριν από πολλά χρόνια θα παίρνουμε τα χρήματα , θα χρεώνουμε τα παιδιά μας και θα πληρώνουμε τέτοιου είδους υπερωρίες. Οι άνθρωποι που εκλέγονται δημοκρατικά και τα κόμματα που θέλουν να λένε οτι είναι υπερασπιστές της Δημοκρατίας κάποια μέρα ας αποφασίσουν να ξεχάσουν τη φράση , ΄΄τα δικά μου , δικά μου και τα δικά σου δικά μου΄΄ .
agroschannel

Δεν υπάρχουν σχόλια: