ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.12

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

Λαιμητόμος για ΟΛΕΣ τις κύριες συντάξεις! - Τσεκούρι από το πρώτο ευρώ!

Τελικά αποφασίστηκε μείωση 12% σε όλες τις κύριες συντάξεις από 1.300 ευρώ και πάνω, με εξαίρεση τις συντάξεις του ΝΑΤ, για τις οποίες η μείωση θα είναι 7%. Στα 400 εκατ. ευρώ τελικά η "αφαίμαξη" από τους συνταξιούχους!

Από τις μειώσεις στις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, θα βρεθούν τα 325 εκατομμύρια  για να ικανοποιήσει τον έναν από τους 3 όρους των δανειστών, ώστε να ανάψει  το «πράσινο φως» για να δοθεί στην Ελλάδα το δεύτερο πακέτο των 130 δισ. ευρώ.

 Οι συντάξεις των "ευγενών" Ταμείων, (ΔΕΚΟ και τραπεζών), εντάσσονται στις κύριες και  περικόπτονται κατά 12%.

 Όσον αφορά στις επικουρικές,  συντάξεις από 200-250 ευρώ μειώνονται κατά 10%, ενώ μαχαίρι 15% έρχεται για όσους παίρνουν από 250 έως 300 ευρώ. Για τις συντάξεις από 300 ευρώ και πάνω, η μείωση θα είναι 20%.

 Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, το ποσόν που τελικά εξοικονομείται από τις μειώσεις είναι 400 εκατ. ευρώ αντί των 300 εκατ. ευρώ, όπως είχε ζητηθεί αρχικά και αυτό, γιατί τα ποσά που συγκεντρώθηκαν από τα άλλα υπουργεία υπολείπονταν κατά 100 εκατ. ευρώ από τα ποσά που είχαν συμφωνηθεί με την τρόικα. Έτσι, αναζητήθηκαν από την κοινωνική ασφάλιση.
 
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ... ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΖΙ!!!
 
ΑΪ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: