ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.12

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!! ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Με τίτλο: "Τους "διαγράφουν" οι πολίτες!" και μεγάλη δημοσκόπηση της MRB, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Tα στοιχεία της δημοσκόπησης είναι αποκαλυπτικά, καθώς το δεύτερο μνημόνιο φέρνει νέα πτώση των ποσοστών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα οποία συγκεντρώνουν 8,2% και 19% αντιστοίχως! Τα δυο κόμματα συγκεντρώνουν αθροιστικά στην πρόθεση ψήφου 27,2%, στην εκτίμηση 39,4%, ενώ αν γίνονταν τώρα εκλογές, η Βουλή θα είχε...εννέα κόμματα. Παράλληλα, το 78,7% των πολιτών πιστεύει ότι οι συνθήκες στο πολιτικό σκηνικό ευνοούν τώρα τη δημιουργία νέων κομμάτων, ενώ το 95,1% εμφανίζεται απαισιόδοξο για το μέλλον της χώρας.

Με αφορμή τα στοιχεία της δημοσκόπησης ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο κύριο άρθρο της εφημερίδας με τίτλο: "Να γυρίσουμε σελίδα τώρα!" υπογραμμίζει την ανάγκη "να στηθούν επιτέλους κάλπες για να εκφραστεί ο λαός είτε ο κ.Σόιμπλε το θέλει είτε όχι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: