ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.12

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ( ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ)

Ακούγοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον κύριο Τσίπρα στην εκπομπή του Ν. Χ"νικολάου στον Real FM ο οποίος ερωτώμενος από τον γνωστό δημοσιογράφο σχετικά με την "θέση του" αλλά και τις προθέσεις και την "γραμμή' του κόμματος του όσον αφορά την εμπόδιση των επί ψήφιση "ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ" ή και πιο καλά των "νέων απαιτήσεων" εντολών της Τρόικας , απάντησε ".....Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ......Ο λαός πρέπει πάλι να βγει στους δρόμους ..ο λαός πρέπει να εκφράσει ειρηνικά βέβαια την οργή και την αγανάκτηση του  ...κατακλύζοντας τις πλατείες της χώρας και την πλατεία  συντάγματος ....ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ..."
Λαμβανομένου τώρα υπόψιν και την πάγια θέση του ΚΚΕ για "λαϊκή αντίσταση" "ανυπακοή"  για την "οργανομένη πάλη" για τις "μορφές διαμαρτυρίας στους δρόμους στις γειτονιές στα καφενεία".. και όλα τα συναφή ...
.....ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΒΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ !!

ΠΡΟΤΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΑΜΒΩΝΑ!!

Αγαπητέ κύριε Τσίπρα και κυρία Παπαρήγα δεν θα σας προτίνουμε αυτό που εύκολα η Γραμματέας του ΚΚΕ θα ακυρώσει κρυβόμενη πίσω από την διαφορετικότητα των ιδεών του κόμματος της και ως εκ τούτου το "δεν συνεργάζομαι" είναι σε πρώτη χρήση σε όποια πρόταση έχει να κάνει με όποια συνεργασία αντίστασης και αντίδρασης των δύο "επαναστατικών" κομμάτων αλλά θα σας ζητήσουμε να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ..

ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ!

 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ!... ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΤΑΣΙΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
(το ποιός θα έχει παρουσία στην πλατεία συντάγματος το αφήνουμε στην συνεννόηση σας γιατί αυτό δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία)

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ....

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ................
ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ!!

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ .. ΕΚΠΟΝΗΣΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ' ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ 'ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ' ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!
 

ΣΧΕΤΙΚΟ:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Να μαζευτούν ο Τσίπρας, η Παπαρήγα, Ο Κουβέλης και οι άλλοι αριστεροί και να μεταναστέψουν στη Βόρεια Κορέα. Εκεί είναι η θέση τους - ΑΥΤΟΙ κατέστρεψαν την Ελλάδα.