ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.12

Η ξεφτίλα των μπάτσων, δεν έχει πάτο... Μα, ποιοι άνθρωποι - σήμερα - καταδέχονται να υπηρετούν στην ανθελληνική «αστυνομία»; Η ΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ!!... ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!! ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΕΛΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Σάλο προκαλεί ήδη στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλυπτικό δημοσίευμα για την ιδιωτικοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας. Όποιος μπορεί να πληρώνει θα μπορεί να ενοικιάζει ατομικά την προστασία της. Πρόκειται για εξευτελισμό του Σώματος. Δηλαδή τους καταντούν security και αύριο με την ίδια λογική θα πάψουν να είναι και μόνιμοι; Αίσθημα ντροπής γεννά και ο "τιμοκατάλογος" των αστυνομικών υπηρεσιών προς ιδιώτες, που δημοσιεύεται στο ΦΕΚ. 
Συγκεκριμένα, "ενοικιαστήριο" στην Ελληνική Αστυνομία βάζει η κυβέρνηση τη στιγμή που η εγκληματικότητα είναι εκτός ορίων και οι πολίτες νιώθουν τρόμο ακόμη και μέσα στα σπίτια τους, σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα "¨Πρωτο Θέμα". Όπως αποκαλύπτεται έχει ήδη δημοσιευτεί το ΦΕΚ με το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. πλέον «ενοικιάζεται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες (και κατέχοντες) τη δυνατότητα να πληρώσουν.

Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια.
Οι δυνάμεις αυτές βέβαια...

Η συνέχεια εδώ
-----------------------------------------------------------------

Σε καιρούς μνημονίων συνέβη και αυτό το όνειδος: Ενοικιαστήριο στην Ελληνική Αστυνομία βάζει η κυβέρνηση, τη στιγμή που η εγκληματικότητα είναι πλέον ανεξέλεγκτη και οι πολίτες νιώθουν τρόμο ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. Η ΕΛ.ΑΣ. «ενοικιάζεται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν!
Σύμφωνα με αναλυτικό δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος", με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια!
Ο,τι και όσοι…

Η συνέχεια εδώ
 
 πηγη

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Γιατί πληρώνουμε ΦΟΡΟΥΣ-ΧΑΡΑΤΣΙΑ;
Έχουμε ΚΡΑΤΟΣ ανταπόδοσης για να
είμαστε υπόχρεοι φορολόγησης;