ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.12

Διαχείρηση του εγκλήματος η εναλλακτικά Ανατροπή


 
Το θεμελιώδες πολιτικό χαρακτηριστικό αυτής της εκλογικής αναμέτρησης το οποίο πρέπει να καταλάβουν όλοι,είναι ότι..οι Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα επιλέξουν κυβερνητικό σχήμα διαχείρισης των ειλημμένων ήδη εγκληματικών αποφάσεων σε βάρος της ζωής τους..η θα δώσουν εντολή..

Το θεμελιώδες πολιτικό χαρακτηριστικό αυτής της εκλογικής αναμέτρησης το οποίο πρέπει να καταλάβουν όλοι,είναι ότι..οι Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα επιλέξουν κυβερνητικό σχήμα διαχείρισης των ειλημμένων ήδη εγκληματικών αποφάσεων σε βάρος της ζωής τους..η θα δώσουν εντολή..ανατροπής αναδεικνύοντας πολιτικές δυνάμεις που έχουν δεσμευτεί ξεκάθαρα να ακυρώσουν τις παραπάνω δεσμεύσεις των τελευταίων δύο χρόνων υπό την προυπόθεση ότι αυτές οι δυνάμεις τελικά θα καταφέρουν μετεκλογικά να συνεργαστούν..

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η χώρα για την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση από την Μεταπολίτευση, με το δοτό Λουκά Παπαδήμο να παραδίδει στις 5 το απόγευμα την εντολή που του έδωσε το καθεστώς και όχι οι πολίτες ,στον τυπικό επικεφαλής του κράτους Κ.Παπούλια.


Νωρίτερα και, πιο συγκεκριμένα, στις 3 το μεσημέρι ο πρωθυπουργεύων έχει συγκαλέσει υπουργικό συμβούλιο, κατά το οποίο αναμένεται να δηλώσει χωρίς την παραμικρή ντροπή ότι η «αποστολή του εξετελέσθη», εννοώντας φυσικά το PSI, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα των συμφερόντων των συναδέλφων του μεγαλοτραπεζιτών-και πραγματικών αφεντικών του πολιτικού συστήματος- της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Μαλώνουν σε ξένο ..αχεριώνα

Η προσοχή των κομματικών εγκαθέκτων των μνημονιακών κομμάτων στρέφεται πλέον στις εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα γίνουν στις 6 Μαΐου, με τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα να κινούνται στην κόψη του νήματος της πολιτικής επιβίωσης  με πρωτόγνωρα χαμηλά ποσοστά.

Σε αυτό το πλαίσιο, στην ημερήσια διάταξη είναι πλέον η συζήτηση για κυβέρνηση συνεργασίας, πιθανότητα που κάποτε ήταν το μεγάλο ταμπού του δικομματισμού.

Παράλληλα, ειδικά η Νέα Δημοκρατία διά στόματος του αρχηγού της θέτει εκβιαστικά προς το λαό το δίλημμα «αυτοδυναμία ή νέες εκλογές», σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους που διανοούνται ακόμα να την ψηφίσουν και να πλησιάσει την αυτοδυναμία ή εναλλακτικά να επιτύχει μεγάλη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ώστε να μην αμφισβητηθεί από το Βενιζέλο η πρωθυπουργία Σαμαρά σε ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας.

Από την πλευρά του ο τελικός οικονομικός εκτελεστής του λαού Β.Βενιζέλος, παρότι το ΠΑΣΟΚ υπολείπεται της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις, έχει μηδενίσει και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπεράσει τον Αντώνη Σαμαρά στην..καταλληλότητα για πρωθυπουργός (ο οποίος θα συνεχίσει να εκτελεί πρόθυμα τις εντολές των μεγαλοτραπεζιτών, των μεγαλέμπορων και των μεγαλοβιομήχανων), με αποτέλεσμα να επιχειρεί να μειώσει τη διαφορά του από τη ΝΔ και, κατά δήλωσή του, να αξιώνει ακόμη και πρωτιά με ψήφους βολεμένων η κόσμου που δυστυχώς δεν έχει καταλάβει τίποτε απο αυτά που έχουν μέχρι στιγμής συμβεί και επιπλέον πρόκειται να συμβούν στη χώρα στο άμεσο μάλιστα μέλλον..

Το αντίπαλο..δέος

Τα κόμματα με αντιμνημονιακή ρητορική είτε της δεξιάς είτε της αριστερής πλευράς του πολιτικού τόξου συγκεντρώνουν δημοσκοπικά ποσοστά τέτοια που αν επαληθευτούν στην κάλπη τότε η Βουλή θα είναι επτακομματική,οκτακομματική ή ακόμα και εννεακομματική,περιορίζοντας αποφασιστικά την δυνατότητα σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης απο τα κόμματα του μνημονίου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο,σε περίπτωση πχ οκτακομματικής ή επτακομματικής Βουλής, το πρώτο κόμμα θα πρέπει να συγκεντρώνει ποσοστά άνω του 37% για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ενώ σε περίπτωση που είναι σημαντικό το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής (άνω του 10% λόγω κατακερματισμού των ψήφων) και η Βουλή πεντακομματική τα ποσοστά για αυτοδυναμία υποχωρούν στο απίστευτα χαμηλό ποσοστό του 34% με 35% κάνοντας τη ζωή των τοκογλύφων και των λακέδων τους στην Ελλάδα ευκολότερη.

Το θεμελιώδες πολιτικό χαρακτηριστικό αυτής της εκλογικής αναμέτρησης το οποίο πρέπει να καταλάβουν όλοι,είναι ότι το εκλογικό σώμα, οι Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα επιλέξουν κυβερνητικό σχήμα διαχείρισης των ειλημμένων ήδη εγκληματικών αποφάσεων σε βάρος της ζωής τους,δεσμευτικών για τα επόμενα χρόνια η θα δώσουν εντολή ανατροπής αναδεικνύοντας πολιτικές δυνάμεις που έχουν δεσμευτεί ξεκάθαρα να ακυρώσουν τις παραπάνω δεσμεύσεις των τελευταίων δύο χρόνων υπό την προυπόθεση ότι αυτές οι δυνάμεις τελικά θα καταφέρουν μετεκλογικά να συνεργαστούν..

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: