ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.12

Νοικιασμένες εκλογές




Και εκεί που ήμουν έτοιμος να πεισθώ ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 6 Μαΐου έρχεται ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης να μου ανατρέψει την πεποίθηση. 

Θα τις επιβάλλουμε, είπε, τις εκλογές. Και επειδή όλοι ξέρουμε ότι ο λόγος του Αντωνάκη είναι συμβόλαιο ας τις ξεχάσουμε τις εκλογές.

Εξάλλου δεν ολοκληρώθηκε η χρεοκοπία της χώρας, που για λόγους αισθητικής το είπαμε PSI.

Μένουν κάτι ομόλογα ακόμα, με αγγλικό δίκαιο, που δεν έχουν δεχθεί το κούρεμα. Χιλιάδες φωτογραφίες με όλους τους τύπους κουρεμάτων τους έδειξε ο Μπένι αλλά αυτοί αρνούνται να χάσουν την μαλλούρα τους.

Οπότε, αφού ακόμα εκκρεμεί η διαδικασία δεν μπορούν να γίνουν εκλογές. Άσε που στις 25 του Μαΐου λήγει ένα ομόλογο το οποίο θα ενεργοποιήσει για άλλη μια φορά τα ασφάλιστρα κινδύνου.

Δεν είναι σωστό και πρέπον να μας λένε πάλι χρεοκοπημένους και εμείς να μην είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε κυβέρνηση.

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε ότι, ένα χρόνο πριν η αναδιάρθρωση του χρέους ήταν κάτι κακό για την χώρα, η επιλεκτική χρεοκοπία ήταν η απόλυτη καταστροφή, και μόλις λίγους μήνες πριν, η χώρα θα έχανε το στοίχημα της σωτηρίας αν ενεργοποιούνταν τα cds.

Έγιναν όλα. Τώρα μας λένε ότι η ζωή εκτός ευρώ θα είναι σαν την κόλαση του Δάντη. Ενώ εντός του ευρώ θα είναι σαν την κόλαση την ορίτζιναλ…

Ο αχυράνθρωπος των τραπεζών που παριστάνει τον πρωθυπουργό είπε ότι θα χρειαστούμε και τρίτο πακέτο καταστροφής. Με ένα τρίτο μνημόνιο.

Αλλά, αν όλα πάνε καλά, δηλαδή

οι μισθοί πέσουν στα 150 ευρώ, οι συντάξεις θα δίνονται ως εποχιακό επίδομα κάθε Χριστούγεννα, η ανεργία φτάσει στο 45%, απολυθούν 500 χιλιάδες δημόσιοι, πουληθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας και παράλληλα έχουμε αύξηση του ΑΕΠ κατά 5% κάθε χρόνο και οι συκιές αντί για φύλλα θα βγάζουν πενηντάευρα τότε και μόνο τότε θα καταφέρουμε το 2020 να έχουμε το κατάλληλο χρέος -ίδιο με του 2009- το οποίο θα μας οδηγήσει στους ασφαλείς δρόμους νέων μνημονίων.

Ήδη έχουν συμφωνήσει σε ένα πλαίσιο λιτότητας σε όλη την Ευρώπη. Θα ήταν λάθος μας να φύγουμε εμείς από εκεί. Να έχουμε παρέα στην πείνα μας.

Τι θα συμβεί αν θα επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα; Μας λένε ότι θα πεινάσουμε, δεν θα έχουμε φάρμακα, δεν θα έχουμε πετρέλαιο…

Ενώ μένοντας στο ευρώ θα πεινάσουμε ευρωπαϊκά, θα έχουμε γεννόσημα τα οποία όμως ούτε αυτά θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε γιατί ότι ευρώ κυκλοφορεί με ένα μαγικό τρόπο πάει στις τρύπες των τραπεζών, θα έχουμε πετρέλαιο το οποίο όμως θα μπορούν να το αγοράσουν μόνο όσοι ανήκουν στην ελίτ.

Η διαφορά ποια είναι; Μάλλον το γεγονός ότι με ένα εθνικό νόμισμα (και διαγραφή του συνόλου του χρέους) σε 4-5 χρόνια θα αρχίσουμε να ανασαίνουμε ενώ με το ευρώ μόνο ο επίτιμος, από όσους ζούνε σήμερα, θα προλάβει να δει την ανάκαμψη. Αν την δει και αυτός.

Ο Μπένι ανησυχεί μήπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν πιάσουν το 50% στις εκλογές. Θα είναι κατάντια για τους ψηφοφόρους αν αυτά τα δύο κόμματα πάρουν ποσοστό μεγαλύτερο του 2,9% έκαστο.

Να ένα μέτρο σωστό. Ο καθένας μπορεί να νοικιάσει αστυνομικούς…
Στην επόμενη συγκέντρωση που θα γίνει στο σύνταγμα να φροντίσουμε να νοικιάσουμε τα ΜΑΤ και να τα στείλουμε για βρούβες.

Και εμείς να διαδηλώσουμε χωρίς να μας χτυπάν και να μας ψεκάζουν.

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και κάποια έκπτωση λόγω μεγάλου αριθμού ενοικιαζόμενων αστυνομικών…

Mpatsoi to let…


Δεν υπάρχουν σχόλια: