ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.12

Οι δύο αυτοκράτορες...


 
Και οι δύο έχουν σχέση με το παρακράτος της Εκκλησίας. Τον Βενιζέλο τον στήριξε και τον ανέδειξε ο πολυπράγμων Άνθιμος. Για να τον ευχαριστήσει, φρόντισε ως υπουργός Οικονομίας να σώσει τους μισθούς των παπάδων από τις μειώσεις. Ο Σα(χλα)μαράς διαφημίζει συνεχώς τη σχέση του με την Εκκλησία, επικαλούμενος σε ομιλίες του συνήθως την Παναγία. Και οι δύο συμμετέχουν ακόμα και σε λιτανείες. Κανείς από τους δύο δεν έχει αναφερθεί ποτέ στο χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας. Θεωρούν την Εκκλησία και τους θρησκόληπτους κοινό τους, που με τον κατάλληλο χειρισμό, θα τους ψηφίσει.

Αυτοί οι τύποι συνεχίζουν να έχουν στενές σχέσεις με την Εκκλησία και τους παπάδες, λες και δεν ξέρουν το ρόλο που έπαιξε στο Βυζάντιο η Εκκλησία, εξαφανίζοντας οτιδήποτε αρχαιοελληνικό και δημεύοντας την περιουσία όποιου δεν ασπαζόταν το Χριστιανισμό. Κατέστρεψαν την Ακρόπολη, τους Δελφούς, το ναό του Ποσειδώνα. Και όπου δεν μπορούσαν να καταστρέψουν συθέμελα, έχτιζαν εκκλησίες πάνω στους αρχαίους ναούς.


Είναι η σχέση με την Εκκλησία που τους κάνει τόσο εύκολα τα φοβερά ψέματα που λένε. Είναι η σχέση με την Εκκλησία που τους δημιουργεί αυτή την ανέξοδη παντελή έλλειψη ηθικής. Σα(χλα)μαράς και Βενιζέλος θεωρούν εαυτούς αποτέλεσμα παρθενογέννησης. Μιλούν σαν να μη συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμιου. Σαν να μην τίμησαν με τις υπογραφές τους τα συμβόλαια που έχει αναλάβει ο Παπαδήμιος για τη διάλυση της χώρας και των ανθρώπων. Σα να μην προέρχονται και οι δύο από τα κόμματα που έδωσαν νέες έννοιες στη διαπλοκή και  την αλητεία.

Βενιζέλος και Σα(χλα)μαράς θέλουν ο καθένας για λογαριασμό του την κυβέρνηση. Και μάλιστα αυτοδύναμη. Για να επιδοθούν στο "θεάρεστο" έργο τους απερίσπαστοι.

Οι δύο φωτογραφίες δείχνουν πόσο σάπια και βρόμικα είναι τα δύο κόμματα. Όσο και η Εκκλησία...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: