ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.12

Όσο οι γκαιμπελίσκοι επιτίθενται στην ΠΝΟ για τον τουρισμό, η κυβέρνηση "κούρεψε" τις καταθέσεις του ΕΟΤ τινάζοντας στον αέρα την τουριστική προβολή της χώρας!

 
Ζούμε στην εποχή της πλήρους διαστρέβλωσης της κοινής λογικής και σ’  αυτό έχουν συμβάλει τα μέγιστα οι προπαγανδιστές στα ΜΜΕ. Αυτοί που παπαγαλίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ προκαλώντας αηδία στην κοινή γνώμη και σε κάποιους άλλους φοβικά σύνδρομα, ενοχές, πράγμα που είναι κι ο σκοπός τους.

Ακούμε λοιπόν εδώ και λίγες μέρες την απίστευτη, ανελέητη και ανήθικη επίθεση εναντίον των απεργών της ΠΝΟ. Βγαίνουν όλοι οι αργυρώνητοι γκαιμπελίσκοι και το μόνο που έχουν να προσάψουν ως κατηγορία στους απεργούς είναι ότι βλάπτουν τον τουρισμό, τέτοιες μέρες που θέλουν οι Έλληνες και ξένοι να ταξιδέψουν στα νησιά… Μόνιμο “στασίδι” στα ρεπορταζ έχουν πιάσει οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, οι ίδιοι που βρίσκονταν εκεί και το καλοκαίρι με τις μεγάλες απεργίες των ταξι! Βέβαια πάντα παραβλέπουν το γεγονός ότι τα επίμαχα νομοσχέδια, ήρθαν για ψήφιση μέσα στην Μ. εβδομάδα, συνεπώς η κυβέρνηση πυροδοτεί τις αντιδράσεις!
Στον κύκλο των “εχθρών” του τουρισμού μπαίνουν και οι οδηγοί ΚΤΕΛ οι οποίοι αντιδρούν σε απολύσεις συναδέλφων τους.
Κανένα όμως γιουσουφάκι της TV δεν αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο εχθρό του τουρισμού, που δεν δημιουργεί απλά προβλήματα στην μετακίνηση των πολιτών, αλλά έχει αφήσει κυριολεκτικά στην τύχη της την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού. Και δεν είναι άλλος από την ίδια την κυβέρνηση που κούρεψε με το έτσι θέλω τις καταθέσεις του ΕΟΤ στην Τράπεζα της Ελλάδος!
Ο ΕΟΤ είχε λοιπόν στους λογαριασμούς του στην Τράπεζα της Ελλάδος ένα ποσό γύρω στα 43 εκ. ευρώ και σύμφωνα με αυτά προετοίμαζε την προβολή της χώρας στο εξωτερικό, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει και το κακό όνομα που φρόντισαν οι πολιτικοί να βγάλουν για την Ελλάδα στο εξωτερικό…
Εν μία νυχτί όμως, όπως έγινε και σε καταθέσεις νοσοκομείων, Πανεπιστημίων κτλ, οι καταθέσεις μετετράπησαν σε ομόλογα και κουρεύτηκαν, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ!!!
Για πείτε μας λοιπόν τώρα ρε σάπιοι, ποιος επιτίθεται στον τουρισμό της Ελλάδας, που αποτελεί και την βαριά μας “βιομηχανία” όπως συνεχώς διατείνεστε; Ποιος χαλάει το όνομα και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό;
αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια: