ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.13

ΤΟΜΣΕΝ ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:: Νέες περικοπές αν δεν παταχθεί η φοροδιαφυγή

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ
Τόμσεν/ΔΝΤ: Νέες περικοπές αν δεν παταχθεί η φοροδιαφυγή
 Προειδοποίηση πως αν δεν αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή κινδυνεύουν πάλι μισθοί και συντάξεις, απευθύνει ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα, Πολ Τόμσεν.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του «Τα Νέα» υποστηρίζει ότι  «για να αποφευχθούν περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, είναι ζωτικής σημασίας να προχωρήσει η κυβέρνηση στην οργάνωση της φορολογικής διοίκησης».
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ αποδίδει την  αδυναμία είσπραξης φόρων στην Ελλάδα «σε κεκτημένα συμφέροντα και ανεπαρκείς πολιτικές δεσμεύσεις», που, όπως αναφέρει, «μπλόκαραν μεταρρυθμιστικές προσπάθειες».
Σημειώνει, ωστόσο, πως «η κυβέρνηση αναγνώρισε ότι η έλλειψη προόδου στη φορολογική διοίκηση αποτελεί σοβαρό πρόβλημα και το πρόγραμμά της τώρα περιλαμβάνει βήματα για την αντιμετώπισή του».
Παράλληλα, ο κ. Τόμσεν παραδέχεται ότι ΔΝΤ και Ε.Ε. αποδείχθηκαν υπερβολικά αισιόδοξοι στις προβλέψεις που είχαν εξαρχής διατυπώσει για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας .
«Υποτιμήσαμε τους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές. Μία σειρά άλλων, άσχετων και απρόσμενων παραγόντων ήρθε στο προσκήνιο, όπως η παρατεταμένη ευρωπαϊκή κρίση και η πολιτική κρίση στην Ελλάδα, που κλόνισε σοβαρά την εμπιστοσύνη των επενδυτών και συνεισέφερε σε μια πιστωτική ασφυξία. Αυτή ήταν πολύ βαθύτερη από ό,τι αναμενόταν και έφερε καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονταν επειγόντως. Το σημαντικό είναι πως όταν έγινε εμφανές ότι χρειάζονταν διαφορετικές βασικές υποθέσεις, κινηθήκαμε γρήγορα για να τις επικαιροποιήσουμε», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ξεκαθαρίζει, ωστόσο, πως θα χρειαστεί περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, προκειμένου η Ευρώπη να εκπληρώσει τη δέσμευσή της για περιορισμό στο 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022.
«Η Ευρώπη πρώτη φορά αναγνώρισε ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο χωρίς χρηματοδοτήσεις από τη Ευρώπη στη χώρα. Σημειώστε ότι η δέσμευση είναι υπό τον όρο ότι η Ελλάδα θα εφαρμόσει πλήρως το πρόγραμμα και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους», επισημαίνει, ενώ τονίζει ότι «παρά τις μακροοικονομικές αντιξοότητες η κυβέρνηση συνεχίζει να πετυχαίνει τους δημοσιονομικούς της στόχους».


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: