ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.9.08

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!

Προς : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΜΕΝΝΕΑ
ΣΜΥΡΝΗ ,28/09/2008


Κύριοι
Στις 26/09/2000 θρηνούσαμε την απώλεια των "αθώων" επιβαινόντων στο Ε/Γ -Ο/Γ "ΣΑΜΙΝΑ ΕΧΠΡΕΣ".[προ 2ημέρου συμπληρώθηκαν 8 χρόνια.]Η αντιπολίτευση τότε και δια του στόματος του σημερινού ΠρωθυπουργούΚ.Καραμανλή,"δικαίως" παραπονείτο για τα "σαπάκια" παρήλικα επιβατικά πλοία.
Ο τέως Υπουργός της Μανώλης Κεφαλογιάννης - Υπουργός Ναυτιλίας - "παρέτεινετην ζωή" των πλοίων αυτών και η κίνησή του αυτή, προκάλεσε θύελλααντιδράσεων από τον επίτιμο αρχηγό της Ν.Δ. Μιλτιάδη Έβερτ.(αναφέρωλεπτομέρειες στις προγενέστερες καταγγελίες μου.)

Εκτοτε,ουδείς εξ Υμών μερίμνησε για τα κακώς κείμενα,αντίθετα πλήθοςκαταγγελιών της ΠΕΜΕΝ,επιβατών,ιδιωτών και εμού του ιδίου,δεν στάθηκανικανές να σας αφυπνίσουν και να διορθώσετε τα καταγγελόμενα,"εγκληματώντας"κατ'εξακολούθηση σε βάρος των χιλιάδων ανυποψίαστων επιβατών,που ταξίδευανκαι ταξιδεύουν με τα πλοία αυτά,όντες σίγουροι ότι υπάρχουν αρμόδιεςυπηρεσίες που ελέγχουν τα πάντα,οπότε δεν υφίσταται καμμία παρατυπία,ουδείςκίνδυνος εις βάρος της ζωής των,σε περίπτωση ατυχήματος.
"ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΌΜΩΣ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ"!!!!!!
Σήμερα σας στέλνω φωτογραφίες "ντροπής" του Ε/Γ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ και ερωτώ κύριοιτου ΥΕΝ,κύριοι της Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων - μια και "ηλέγχετο"το πλοίοαυτό υποτίθεται από σας - μια και ήταν της δικής σας αρμοδιότητας , "ΠΩΣΕΠΙΤΡΕΠΑΤΕ Σ' ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ"????????
Θα ταξιδεύατε ποτέ εσείς η μέλη των οικογενειών σας με αυτό το πλοίο?
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.
"ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ" Ναύαρχοι,Αντιναύαρχοι,Υποναύαρχοι,Αρχιπλοίαρχοι,Κλαδάρχες καιεπιτροπή ελέγχων και διορθώσετε τα κακώς κείμενα.
"ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΧΑΡΗ" Ακριβοπληρώνουμε την μεταφορά μας και απαιτούμε ναγίνεται με ασφάλεια.
Αν πάλι εσείς δεν είσθε άξιοι να ελέγξετε τα κακώς κείμενα,"Π Α Ρ Α Ι Τ Η ΘΕ Ι Τ Ε" και πηγαίνετε σπιτάκια σας.
Τι λέω ¨όμως εγώ? Τα "κόκκινα χαλιά" των Ναυτιλιακών επιχειρήσεων είναιστρωμένα και σας περιμένουν να αναλάβετε καθήκοντα!!!!Εδώ και τώρα.Ετσι σας "ανταμοίβουν", για "τα κλειστά μάτια σας" όσο είσθε εν ενεργεία,μιακαι τους τα κάνετε "καλά καμωμένα" πάντοτε.Η μήπως δεν είναι έτσι?
Εάν θέλετε,εάν δεν το γνωρίζετε αυτό Κύριε Υπουργέ Ναυτιλίας,ΚύριεΕισαγγελεύ,ευχαρίστως να σας δώσω λεπτομερή κατάλογο, με τις θέσεις πουκατείχαν και που κατέχουν οι "χαμηλοσυνταξιούχοι" Ναύαρχοί σας,ως επίσης καιχρηματικά ποσά - εμβάσματα σε Τράπεζες εξωτερικού - στο όνομα ΑρχηγώνΛ.Σ.,για παροχή υπηρεσιών των σε ακτοπλόους εφοπλιστές!!!!![ 100.000Δολλάρια Αμερικής,για κάθε υπογραφούλα....]
Να γιατί πνιγώμαστε Ελληνικέ Λαέ!!!!

Ιωάννης Εμμ.Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: